Eterinis italinių šlamučių aliejus, 5 ml

Eterinis italinių šlamučių aliejus, 5 ml Išplėsti

35,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

ITALINIŲ ŠLAMUČIŲ (Bot. Helichrysum italicum) - labai retas ir brangus

Ar žinojote, kad šlamučiai nuo seno vadinami amžinai gyvuojančiais augalais, nes išlaiko savo formą ir spalvą netgi tada, kai yra nuskinami ir sudžiovinami? Norint išgauti 1-2 kilogramus šio jaunystės eliksyro, žaliuojančio grožio saloje vadinamame Bolonijos regione, reikia net tonos šių augalų!

Ypač veiksmingas turint spuoguotą odą, deriniuose su kitais aliejais pasiekiamas efektyvus rezultatas; (sumaišyti su vaistinio puiklapio aliejumi).

Gali padėti mažinti traukulius. Tinka nervinei įtampai slopinti, gali padėti gerinti nuotaiką.

Kiekis: 5 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Eterinis italinių šlamučių aliejus, 5 ml

Eterinis italinių šlamučių aliejus, 5 ml

INFORMACIJA PATEIKIAMA BENDRO POBŪDŽIO, REMIANTIS GARSIŲ AROMATERAPEUTŲ ŽINIOMIS, KNYGOMIS, ENCIKLOPEDIJOMIS. Tai neturi turėti įtakos jūsų apsisprendimui.

 

Italinio šlamučio eterinis aliejus tradiciškai naudojamas kaip audinių ląsteles regeneruojanti, priešalerginė, raminanti, nuotaiką gerinanti priemonė. Labai tinka naudoti esant strijoms, įvairios kilmės randams.
Šlamučio eterinis aliejus stiprina venas, gerina kraujagyslių būklę, rekomenduojame naudoti esant išsiplėtusiems kapiliarams.Tai vienas pagrindinių prieš senėjimą veikiančių eterinių aliejų aromaterapijoje.

Tai puikus jaunystės eliksyras odai...

Sunku pervertinti šlamučių eterinio aliejaus poveikį odai. 

Odos priežiūros priemonėse šlamučiai naudojami dėl odą jauninančių, ląstelių atsikūrimą skatinančių savybių ir raminančio poveikio jautriai ir uždegimo apimtai odai.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.