INGRID Maskuoklis IDEAL SKIN 9in1 Nr.11, 7 ml

-56%
INGRID Maskuoklis IDEAL SKIN 9in1 Nr.11, 7 ml Išplėsti

3,50 €

8,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

MASKUOKLIS IDEAL SKIN  INGRID 9in1, Nr.09 SU VITAMINU E, ŽALIOS ARBATOS EKSTRAKTU, FLUKOGELIU

Sensacija odos maskavimo srityje – Verona Professional maskuolis IDEAL FACE INGRID 9 in 1: preciziškai PASLEPIA ODOS NELYGUMUS, tamsius ratilus po akimis, prisitaiko prie odos spalvos, DRĖKINA, TONIZUOJA, optiškai SUMAŽINA RAUKŠLES, apsaugo nuo kenksmingų saulės spindulių ir VEIKIA 24 VALANDAS!

Inovatyvi Verona Professional formulė sudaryta remiantis smarkiai odą drėkinančių kremų pagrindu, todėl  naudojant šį maskuoklį Jūsų oda bus ne tik gausiai sudrėkinta, bet ir atrodys sveikai bei jaunatviškai! Maskuoklis nesunkiai paslėps visus odos nelygumus, pigmentines dėmes ir nuovargio simptomus. LENGVOS TEKSTŪROS, todėl lengvai naudojamas ir neapsunkina odos!

Viso pasaulio moterys jau įvertino, metas išbandyti ir Jums!

Kiekis: 7 ml

Naudojimas: smulkiais potėpiais tepti ten, kur reikia; išlyginti kontūrus pirštų galiukais arba makiažo pagrindo šepetėliu.

Norint išgauti geresnį rezultatą, rekomenduojame prieš kreminę pudrą teptis BAMBUKO PUDRA arba BIRIA RYŽIŲ PUDRA.

Dėl kompiuterio raiškos, ekrano spalvų gamos nuotraukoje pateikto produkto spalva gali nežymiai skirtis nuo originalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

INGRID Maskuoklis IDEAL SKIN 9in1 Nr.11, 7 ml

INGRID Maskuoklis IDEAL SKIN 9in1 Nr.11, 7 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.