BEAUTYBLENDER® Original Makiažo kempinėlė WHITE

-12%
BEAUTYBLENDER® Original Makiažo kempinėlė WHITE Išplėsti

17,00 €

19,30 €

Kiekis:

Pasidalinti:

„BeautyBlender“ ORIGINAL ypatinga naujovė makiažo pasaulyje! Tobulos formos, originali profesionali priemonė, sukurta garsių žmonių visažistės. NORS MAŽYTĖ, BET TIKRA MAKIAŽO DRAUGĖ :)

Kempinėlė sugalvota profesionalaus Holivudo makiažo meistro Rea Ann Silva. Siekiant nepriekaištingo makiažo užbaigimo ar tobulo veido daug pastangų nereikia. Silva žino, kad tobulas veidas gali būti pasiektas labai paprastai: idealus derinio dėka. Kuriant makiažą nebereikia naudoti pirštų arba aštrių briaunų trikampio kempinėlių. Šie būdai sunaudoja daugiau makiažo priemonių ir palieka matomus makiažo dryžių ant veido.

KUO YPATINGA.

Unikali kempinėlės forma leis makiažo pagrindą padengti tolygiai, nepaliekant nelygumų bei pasiekti sunkiausiai pasiekiamas vietas.  Kadangi prieš naudojant, kempinėlė yra sudrėkinama, ji sugers vandenį, bet ne makiažo priemones! Atvirų griovelių struktūra, kuri užpildoma nedideliu kiekiu vandens leidžia makiažo priemonei būti kempinėlės viršuje, vietoj to, kad šis būtų „įsiurbtas“ į kempinėlės vidų. Taip sunaudojama mažiau makiažo.

KAM TINKA

Ši maža kempinėlė visų pirma pasitarnaus makiažo padengimui, tačiau puikiai tinka ir kremo ar kitos kosmetinės priemonės padengimui.

SVARBU

BE LATEKSO, BE KVAPO, NEALERGIZUOJA

KAIP NAUDOTI

Original kempinėlė – aplikatorius tinka makiažo pagrindui, pudrai, BB + CC kremams, kreminiams ir sausiems skaistalams padengti.

Sušlapinkite kempinę vandeniu, ji padidėja!
Išgręžkite kempinę, nusausinkite rankšluosčiu. Nereikia laukti, kol ji išdžius, galima naudoti iškart nesibaiminant, jog vanduo pateks ant veido odos kartu su makiažo priemone.
Patapšnokite makiažo priemonės per visą veidą, tuomet paskirstykite ją kempinelės pagalba tolygiai, kad šis būtų kaskart ideliai padengiamas makiažu.

Kaip valyti kempinėlę
1 variantas – valyti kempinėlę skystu liquid blendercleanser® valikliu, užpilant jį ant kempinėlės, plauti šaltu vandeniu, paminkant, kad užputotų, gerai išskalauti ir nusausinti rankšluosčiu. Palikti išdžiūti.
2 variantas – valyti kempinėlę valymo priemone blendercleanser® solid. Tinka valyti ypač suteptas vietas, patogus naudoti kelionėse. Sukamaisiais judesiais švelniai spustelkite kempinę į valymo priemonę, kad ši suputotų, spaudimas pašalina deguonį ir leidžia valymo priemonei patekti į kempinėlės vidų. Gerai išskalaukite, išgręžkite ir leiskite išdžiūti.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BEAUTYBLENDER® Original Makiažo kempinėlė WHITE

BEAUTYBLENDER® Original Makiažo kempinėlė WHITE

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.