PAESE Kompaktinė pudra su argano aliejumi, vitaminais A, E, C Nr.1, 9 g

-7%
PAESE Kompaktinė pudra su argano aliejumi, vitaminais A, E, C Nr.1, 9 g Išplėsti

9,50 €

10,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

KOMPAKTINĖ PUDRA SU ARGANO ALIEJUMI, vitaminais A, E, C, Nr. 1

PAESE prekinis ženklas - vienas iš lyderiaujančių ne tik Europoje, bet ir už jos ribų.Gamyboje naudojamos tik itin aukštos kokybės medžiagos, atitinkančios aukščiausius reikalavimus.

PAESE taikydami unikalų gamybos procesą, sukūrė pudrą, kurioje yra daug odą puoselėjamųjų komponentų. Pirmą kartą pudrinė tekstūra pasižymi odos koreguojamųjų priemonių ypatybėmis. Ji uždengia odą tarsi švelniu nesvariu vualiu. Pudra, tirpdama ant odos lyg kremas, sukuria aksominį  efektą, tobulai lygina veido spalvą ir suteikia išskirtinio komforto visai dienai.

INOVATYVI FORMULĖ - NEKEMŠA PORŲ, PRABANGUSIS ARGANO ALIEJUS - "BALTASIS MAROKO AUKSAS" - ODĄ AKIMIRSNIU PAMAITINA IR ATGAIVINA. Vitaminai neleidžia odai senti, skatina regeneracinius procesus.

Pudra garantuoja trigubą apsaugą: nuo kasdienio neigiamo aplinkos ir antioksidantų poveikio, nuo kenksmingų saulės spindulių (turi UV filtrą). Į priemonės sudėtį įtrauktas šviesą atspindintis kompleksas padeda optiškai paslėpti nedideles raukšleles, nelygumus, todėl veidas atrodo dailesnis. Pudra puikiai prisitaiko prie odos – nejaučiama jokio kaukės efekto.

BE PARABENŲ, ALERGENŲ, SINTETINIŲ KVAPIKLIŲ.

Gamintojas: PAESE

Kiekis: 9 gr.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PAESE Kompaktinė pudra su argano aliejumi, vitaminais A, E, C Nr.1, 9 g

PAESE Kompaktinė pudra su argano aliejumi, vitaminais A, E, C Nr.1, 9 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.