BABARIA Veido kremas su kanapių sėklų aliejumi, 50 ml

-53%
BABARIA Veido kremas su kanapių aliejumi, 50 ml Išplėsti

9,00 €

19,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Šiame „Babaria“ veido kreme yra veikliųjų ingredientų, kurie maitina ir puoselėja jautrią veido odą.

Kanapių sėklų aliejuje yra apie 80 % riebalų rūgščių, todėl jis yra itin galingas grožio paslaugų sąjungininkas. Greitai ir lengvai įsiskverbia į odą, drėkina, ramina. Priemonė apsaugo nuo sudirgimo ir suteikia švelnumo. Didelis Omega 6 rūgščių kiekis, esantis kanapių aliejuje, gali padėti atkurti ląsteles, suteikia odai švytėjimo.

Moringos aliejus maitina išsekusią odą, padeda atkurti pažeistą jos vientisumą ir sulaikyti drėgmę raginiame sluoksnyje. Itin gerai saugo nuo pirmalaikio odos senėjimo — tiek raukšlių, tiek pigmentines dėmes sukeliančių veiksnių. Vitaminas E nepaprastai stiprus antioksidantas. Jis yra vienas iš ląstelių membranas saugančių komponentų. Jo pagrindinė užduotis – nukenksminti ir pašalinti laisvuosius radikalus, kol jie mums dar nepakenkė.

Dėl šių veikliųjų ingredientų šis veido kremas padeda maitinti ir drėkinti odą bei gali padėti sumažinti senėjimo požymius.

Naudojimas: užtepkite kremo ant odos ir švelniai masažuokite kol visiškai įsigers. Tepkite rytą ir vakare. Dermatologiškai patikrintas. Kvapikliuose nėra alergenų.

Kiekis: 50 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BABARIA Veido kremas su kanapių sėklų aliejumi, 50 ml

BABARIA Veido kremas su kanapių sėklų aliejumi, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.