SORBET BEAUTE, PASIFLORA ,KŪNO SVIESTAS

-40%
SORBET BEAUTE, PASIFLORA ,KŪNO SVIESTAS Išplėsti

7,20 €

12,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

PASIFLORA

Rankų darbo, visiškai natūralūs išsukti kūno sviestai labai gerai pamaitina, sudrėkina odą.

Jie gaminami iš ekologiškų augalinių aliejų.

AUGALINIS VYNUOGIŲ SĖKLŲ ALIEJUS.  Jame esantis antioksidantas padeda kovoti su odos senėjimo požymiais. Jis minkština ir giliai maitina odą. Žinomas dėl savo valomųjų savybių, reguliuoja riebalų perteklių. Prasiskverbia nepalikdamas riebios plėvelės.

KOKOSŲ ALIEJUS. Pagrinde palaiko odos drėgmės balansą.Riebalų rūgštys, esančios kokosų aliejuje, taip pat turi antimikrobinių savybių, kurios padeda kovoti su spuogais ir apsaugo odą nuo bakterijų atakų.

SALDŽIŲJŲ MIGDOLŲ ALIEJUS minkština, maitina odą ir saugo ją nuo išsausėjimo. Ramina niežulį ir dirginimą. Jis minkština odą, stiprina ją ir aktyvina jos atsistatymą.

SHEA Sviestas ( Taukmedžio sviestas) ne tik drėkina ir saugo odą, bet ir suteikia jai elastingumo ir stangrumo.

VITAMINAS E - tai galingas antioksidantas, veiksmingai mažinantis UV spindulių žalą jūsų odai.

INGREDIENTS: WHIPPED SOAP BASE, SHEA BUTTER, GRAPE SEED OIL, SWEET ALMOND OIL, COCONUT OIL, VEGETABLE GLYCERIN, VITAMIN E, SUGAR, POPPY SEEDS, HERBAL COLOR NATURAL PRESERVATIVE AND FRAGRANCE.

Naudojimas:  tepti ant švarios odos.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Prancūzija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

SORBET BEAUTE, PASIFLORA ,KŪNO SVIESTAS

SORBET BEAUTE, PASIFLORA ,KŪNO SVIESTAS

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.