SWANICOCO MULTIVITAMINŲ ESENCIJA, 70 ml

SWANICOCO MULTIVITAMINŲ ESENCIJA,  70 ml Išplėsti

39,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Swanicoco - Multi Solution Vitamin Essence - antioksidacinė veido esencija, kurioje gausu vitaminų, taip pat makro ir mikroelementų.

 Šaltalankių ekstraktas ir niacinamidas suteikia odai švytinčią išvaizdą, netgi jos atspalvį.

Žaliosios arbatos ekstraktas, japoniškos kamelijos žiedų ekstraktas ir vitamino C derinys 3-O-etilaskorbo rūgšties pavidalu apsaugo nuo senėjimo ir nuo laisvųjų radikalų.Jie palaiko odos elastingumą ir regeneruoja.

Kalnų arnikos ekstraktas stiprina kraujagysles, ramina sudirgimus ir paraudimą.

Hidroksietilkarbamidas iš esmės yra atsakingas už hidrataciją, kuri turi keratoplastinį poveikį, t.y. minkština raginį sluoksnį.Jį palaiko hialurono rūgštis ir jos dariniai.

Produkto sudėtyje yra:

šaltalankių ekstraktas 82% - daug vitaminų C ir A, mikro ir makroelementų, karotinoidų;regeneruoja ir suteikia odai sveiką spalvą,

niacinamidas 2% – ramina, lėtina melanosomų pernešimą į epidermio keratinocitus ir taip skatina odos švytėjimą

žaliosios arbatos ekstraktas – stiprus antioksidantas, padeda palaikyti odos hidrataciją ir elastingumą, mažina paraudimą

Japonijos kamelijos žiedų ekstraktas – antioksidantas ir senėjimą stabdantis ekstraktas;palaiko apsaugą nuo UVB spindulių

kalnų arnikos ekstraktas – sutraukia kraujagysles, turi priešuždegiminių savybių, vitamino C darinys 3-O-etilaskorbo rūgšties pavidalu – stabdo senėjimo procesą, kovodamas su laisvaisiais radikalais ir skatindamas kolageno sintezę.

Naudojimas:  nedidelį kiekį serumo tepti ant švarios veido, kaklo, dekoltė odos.

Kiekis: 70 ml

Kilmės šalis: Korėja

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

SWANICOCO MULTIVITAMINŲ ESENCIJA,  70 ml

SWANICOCO MULTIVITAMINŲ ESENCIJA, 70 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.