DIET ESTHETIC ATSTATOMASIS KREMAS CICA, 50 ml

-43%
DIET ESTHETIC ATSTATOMASIS KREMAS CICA, 50 ml Išplėsti

12,00 €

21,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Odos elastingumas – tai viena iš odos ypatybių, leidžianti odai atgauti pradinę būseną ją  patempus, patraukus. Elastingumo sumažėjimas – natūralus senėjimo procesas, kai odoje sumažėja veikliojo baltymo - elastino, anksčiausiai pastebimas srityje aplink akis – galbūt patrynę ar patempę odą aplink akis, pastebėjote, kad oda ne taip greitai grįžta į pradinę formą. Vienas pagrindinių faktorių, galinčių paskatinti elastingumo praradimą – saulės spinduliai.

Gera žinia – prarastą odos elastingumą galima atstatyti.

Veikliosios medžiagos, kurios gali padėti atstatyti odos elastingumą – kolagenas, retinolis, hialurono rūgštis ir stiprus augalas ASIATICA CENTELLA, kitaip dar žinoma TIGRO ŽOLĖS pavadinimu.

Tigro žolės stiprumas slypi tame, kad turi Madekaso rūgšties (30 %), Aziadikozido (40%), Azijinės rūgšties (30%). Visa ši trijulė stiprina odą, stiprina natūralų odos barjerą, kuris apsaugo odą nuo drėgmės praradimo ir kenksmingų aplinkos faktorių.

Taip pat Tigro žolėje gausu Vit. B, C, karotinoidų.

Kremas papildytas Niacinamidu, aktyvia vitamino B3 forma, kuris pasižymi odą šviesinančiu poveikiu.

Naudojimas: tepti ryte ir vakare ant švarios odos. Rekomenduojama naudoti kartu su serumu.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC ATSTATOMASIS KREMAS CICA, 50 ml

DIET ESTHETIC ATSTATOMASIS KREMAS CICA, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.