POSTQUAM UNIQUE 3x1 Kremas su 24h efektu, 50 ml

POSTQUAM UNIQUE 3x1 Kremas su 24h efektu, 50 ml Išplėsti

79,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Tai išskirtinė, aukščiausios rūšies kosmetika, jungianti naujausius mokslinius atradimus ir efektyviausius natūralius ingredientus.

Unikali prabangių ingredientų nauda garantuoja aukščiausio lygio odos toleranciją.

Senėjimo priežastis visada ta pati: laikui bėgant, odos ląstelės praranda gebėjimą dalytis, oda praranda elastingumą ir pasirodo pirmieji senėjimo požymiai. Tačiau naudojant atitinkamus kremus galime užbėgti laikui už akių.

 UNIQUE 3x1 TRIPLE ACTION CREAM - GARANTUOJANTIS VEIKIMĄ 24 VALANDAS PER PARĄ - DRĖKINIMAS, MAITINIMAS, LIFTINGAS, YPAČ STIPRIAI AKTYVINAMA KOLAGENO IR ELASTINO SINTEZĖ.

Prabangus, stangrinantis odos kremas yra pats elegantiškiausias, turtingos tekstūros kremas, pasižymintis maksimaliu stangrinančiu poveikiu, kokia tik gali būti drėkinančioji kosmetikos priemonė!

Šis revoliucinis kremas užtikrina intensyvią ląstelių apsaugą ir prailgina jų gyvavimo ciklą. Kremas itin stipriai drėkina ir tonizuoja odą, mažina dėl sausumo atsiradusias net giliausias raukšles. Oda akimirksniu tampa atgaivinta, lygesnė ir stangresnė. Priemonės sudėtyje esančios sinergiškai subalansuotos dalelės ir kruopščiai atrinkti vertingieji komponentai kaskart naudojant lepina ir puoselėja odą.

Skirta visų tipų odai. Gali naudoti ir vyrai.

Dėta konservantų.

Kiekis: 50 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM UNIQUE 3x1 Kremas su 24h efektu, 50 ml

POSTQUAM UNIQUE 3x1 Kremas su 24h efektu, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.