LOVEA KONDICIONIERIUS SU NATŪRALIU KOKOSŲ ALIEJUMI IR ŽALIA ARBATA

LOVEA KONDICIONIERIUS SU NATŪRALIU KOKOSŲ ALIEJUMI IR ŽALIA ARBATA Išplėsti

9,90 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Kokoso aliejaus šampūnas / kondicionierius plaukams padės užtikrinti tvirtumą ir stiprumą. Jei plaukai skilinėja, lūžinėja, slenka ir veliasi – kokosų aliejaus kondicionierius plaukams yra pirmoji pagalba. Kokosų aliejaus kondicionierius veikia švelniai, glotnina plaukus ir suteikia jiems švelnumo bei žvilgesio. Jau po pirmojo naudojimo plaukai tampa lengviau iššukuojami, švelnūs, maloniai kvepia. Kokoso aliejaus kondicionierius plaukam veikia intensyviai, tačiau neapsunkina, neriebaluoja plaukų šaknų. O malonus kokosų aromatas padeda atsipalaiduoti, nusiraminti, skatina minčių aiškumą bei kūrybiškumą.

Sudėtyje nėra silikonų, parabenų.

Naudojimas: išplovus plaukus šampūnu (rekomenduojama LOVEA linijos), užtepkite nedidelį kiekį kondicionieriaus. Po to nuskalaukite vandeniu.

Kiekis: 200 ml

Kilmės šalis: Prancūzija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

LOVEA KONDICIONIERIUS SU NATŪRALIU KOKOSŲ ALIEJUMI IR ŽALIA ARBATA

LOVEA KONDICIONIERIUS SU NATŪRALIU KOKOSŲ ALIEJUMI IR ŽALIA ARBATA

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.