SUNNY ISLE Plaukus formuojanti pasta/pomada su ylang ylang

SUNNY ISLE Plaukus formuojanti pasta/pomada su ylang ylang Išplėsti

29,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Plaukus formuojanti pasta/pomada  su ylang ylang

Be parabenų, naftos produktų.

Sudėtyje tik: 100 % bičių vaškas, Jamaikos juodųjų ricinų aliejus, alyvuogių aliejus, kokoso aliejus, jojoba aliejus ir ylang ylang aliejus.

Tai ingredientai, kurie ne tik formuoja šukuoseną, bet ir puoselėja jūsų plaukus.

Formavimo pasta  yra ypač lengvos tekstūros priemonė, kuri suteikia itin natūralią plaukų išvaizdą. Puikiai pritaikyta visų tipų plaukams, vidutinės fiksacijos pasta-kremas plaukus formuoja jų neapsunkindamas, nesulipindamas plaukų.

Pasta sukurta naudojant daug natūralių ingredientų. Ypatingas yra bičių vaškas turtingas vitaminu A, beta-keratinu, žiedadulkėmis bei mineralinėmis savybėmis. Lengvai išsiplaunantis ir nepaliekantis matomų ar juntamų pėdsakų, bičių vaškas efektyviai drėkina ir minkština plaukus.

Vartojant šią priemonę Jūsų plaukai atrodys lengvi ir natūralūs. Natūralūs aliejai stipriai pamaitins ir atstatys jūsų plauko struktūrą.


Naudojimas: formavimo pasta gali būti vartojamas keliais būdais. Pirštais paėmę reikalingą kremo kiekį, jį galite įtrinti, įspausti į plaukus arba švelniai juos suglostyti pirštais. Naudoti ant sausų arba drėgnų plaukų.

Kiekis: 4 oz.

Gamintojas: Sunny Isle

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

SUNNY ISLE Plaukus formuojanti pasta/pomada su ylang ylang

SUNNY ISLE Plaukus formuojanti pasta/pomada su ylang ylang

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.