WT METHODE Stipraus poveikio ampulės su placenta PLACEN FORMULA HP BOTANICA Nr.4, 12x10ml

WT METHODE Stipraus poveikio ampulės su placenta PLACEN FORMULA HP BOTANICA Nr.4, 12x10ml Išplėsti

55,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Kaip atskirti, ar plaukų problema yra rimta, ar dar neverta susirūpinti? Kiekvienas atvejis yra individualus, pateikiame Jums kelis klausimus:

  • Jūsų plaukai tapo sausi, trapūs, lūžinėjantys, prarado blizgesį?
  • Plaukai slenka ilgą laiką?
  • Jūsų galvos oda riebaluojasi taip, kad net trinkdami galvą kasdien nesijaučiate gerai?
  • Vargina vis daugėjančios pleiskanos ir niežulys, atsiradęs galvos odoje?
  • Kyla nerimas, kai po galvos plovimo vonioje lieka vis daugiau plaukų?

Jei bent į vieną į šių klausimų atsakėte teigiamai, o pleiskanojimas, galvos niežulys, plaukų slinkimas ar kitos su plaukais ir galvos oda susijusios problemos kartojasi nuolat, užsitęsia ilgus periodus,vadinasi jums reikia rimtos pagalbos.

Dažna klaida - plaukų problemas spręsti kosmetinėmis priemonėmis, moterys ir vyrai ieško "stebuklingo" šampūno, kuris sustabdytų plaukų slinkimą ar išspręstų kitą galvos odos problemą, tuomet uždelsia tikrosios problemos sprendimą ir net pablogina bendrą situaciją.

Plaukai itin aktyviai pradeda slinkti tuomet, kada yra pažeidžiami iš vidaus. Plaukų slinkimą lemia pačios įvairiausios priežastys - žmogaus genetika, patirtos chirurginės operacijos, hormoniniai pakitimai, kurie, pavyzdžiui, moterims pasireiškia po gimdymo, nesuderinta mityba ir alinančioms dietos. Todėl rimtos problemos turi būti šalinamos tik pasitelkus specialias, terapines priemones ir dažniausiai varijuojant kelis preparatus iškarto. Kad plauko struktūra atsistatytų tiek iš vidaus, tiek ir iš išorės.

Viena iš efektyvių, itin gausų plaukų slinkimą stabdančių priemonių yra ampulės PLACEN  FORMULA HP BOTANICA.

PLACEN FORMULA HP BOTANICA ampulės yra gaminamos Vokietijoje nuo 1985 metų. Tai yra specialios paskirties koncentruotos gydomosios priemonės, kuriose nėra alkoholio.

Tikrai senai pripažinta, kad vienas iš  stipriausių biologinių stimuliatorių yra būtent natūrali placenta. 

Atkreipiame dėmesį, kad Placen hp ampulės yra šiuo metu vienintelis preparatas, gaminamas Europos Sajungoje gyvulinės avių placentos ekstrakto kilmės biostimuliatorius nealkoholinio tirpalo pavidalu (be konservantų) specifiškai adaptuotas ir pritaikytas būtent stipraus plaukų netekimo problemų sprendimui.

Kaip tai veikia?

Visų pirma reiktų paminėti, kad placenta savyje turi labai daug proteinų, enzimų, vitaminų, aminorūgščių, nukleotidų, mukopolisaharidų.

Tai itn stipri biologinė formulės, kurios pagrindą sudaro 3 sinergiški pagrindiniai komponentai - daigintų kviečių  ir kukuruzų gemalų bei Kinijos ženšenio šaknų ekstraktai. Formulė praturtinta dar ir saldžiavaisio pupmedžio, apynių ir ankštinių čili pipirų  ekstaktais. Preparatas skirtas vienu metu regeneruojančiai paveikti galvos odą ir plaukų šaknis bei pagerinti iš vidaus ir iš išorės visus plauko sluoksnius, t.y. intensyviai maitina ir stiprina plaukus visais jų augimo periodais. Preparatas ne tik normalizuoja pasikeitusių (plonėjančių, nykstančių, pažeistų dėl įvairių vidinių ir išorinių priežasčių) plaukų šaknų funkcionavimą, bet ir ženkliai gerina visus plaukų struktūros sluoksnius prie pat šaknų (per visą vidinės plauko šerdies ilgį). Kadangi suaktyvinamas plauko sturktūros formavimasis, plaukai pasitaiso nepriklausomai nuo pavienių problemų dydžio ir pobūdžio, plaukai tampa tampresni, puresni, stipresni, blizgantys ir sveikesni.

Ampulės rekomenduotinos:

  • esant patologiniam plaukų slinkimui;
  • esant ALOPECINIAM plaukų slinkimui (židininis plaukų slinkimas, atlikti tyrimai davė stulbinančius rezultatus);
  • turint plonus, silpnus plaukus (suteikia plaukui storumo ir pilnumo jausmą, suteikia apimties);
  • susilpnėjus plauko struktūrai (suteikia elastingumo ir žvilgesio);
  • esant stipriam plaukų skilinėjimui, trūkinėjimui, lūžinėjimui (stiprina plauką iš vidaus);
  • esant riebiai galvos odai (greitas ir efektyvus rezultatas).
  • po gimdymo, po terapijų;
  • po stipraus bendro organizmo nusilpimo, dėl stresų, dėl padidėjusių fizinių krūvių.
Naudojimas: gerai išplauti plaukus ir galvos odą tinkamu šampūnu (rekomenduotina tos pačios linijos). Pirštų galiukais sukamaisiais judesiais 2-3 min. gerai pamasažuoti galvos odą. Nulaužtus ampulės kakliuką, lašinant po keletą lašų paskleisti ampulės turinį per galvos odą. Intensyviai įmasažuoti iki 5-10 min. Sunaudoti visą ampulės turinį per 30 min. po ampulės atidarymo (nes aktyviosios medžiagos išgaruoja). Nenuskalauti. Aktyvaus kurso pradžioje reikia naudoti po vieną ampulę 2-3 kartus per savaitę (maždaug 4 savaites – 12 ampulių), kurso pabaigoje ar naudojant šį losjoną profilaktiškai naudoti po vieną ampulę 1-2 kartus per savaitę (maždaug 8 savaites). Kursą galima pakartoti po 3-6 mėnesių.
Norint pasiekti geresnį ir greitesnį efektą, patariame naudoti papildomas priemones, kurias rekomenduojame atskirų konsultacijų metu (telefonu arba el.paštu).
Kiekis: 12x10 ml

Kilmės šalis: Vokietija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

WT METHODE Stipraus poveikio ampulės su placenta PLACEN FORMULA HP BOTANICA Nr.4, 12x10ml

WT METHODE Stipraus poveikio ampulės su placenta PLACEN FORMULA HP BOTANICA Nr.4, 12x10ml

Tikrai senai pripažinta, kad vienas iš  stipriausių biologinių stimuliatorių yra būtent natūrali placenta. Jos gydomosioms savybėms skyrė dėmesį dar Avicena ir Hipokratas. Kinų medicinoje išdžiovintos placentos miltelių pagrindu gydomieji tepalai buvo taikomi greitesniam randų gijimui paspartinti dar III amžiuje. Mūsų laikais naują impulsą placentinei terapijai suteikė prieš 70 metų žymus rusų mokslininkas akademikas V.Filatovas. Jo tyrimai žmogaus placentos ekstrakto panaudojime įvairių odos išorinių ir vidinių pažeidimų, tokie kaip randai, nudegimai ir pan., gydymui buvo aukštai įvertinti visame pasaulyje. Bet dar praeito amžiaus pabaigoje visoje Europoje yra pereita nuo žmogaus placentos prie gyvulinės kilmės placentos naudojimo - kaip idealiausios įmanomos specifinio pasirinkimo alternatyvos. Priežastys yra pakankamai paprastos ir moksliškai patvirtintos.

Tai itn stipri biologinė formulės, kurios pagrindą sudaro 3 sinergiški pagrindiniai komponentai - daigintų kviečių  ir kukuruzų gemalų bei Kinijos ženšenio šaknų ekstraktai. Formulė praturtinta dar ir saldžiavaisio pupmedžio , apynių ir ankštinių čili pipirų  ekstaktais. Preparatas skirtas vienu metu regeneruojančiai paveikti galvos odą ir plaukų šaknis bei pagerinti iš vidaus ir iš išorės visus plauko sluoksnius, t.y. intensyviai maitina ir stiprina plaukus visais jų augimo periodais. Preparatas ne tik normalizuoja pasikeitusių (plonėjančių, nykstančių, pažeistų dėl įvairių vidinių ir išorinių priežasčių) plaukų šaknų funkcionavimą, bet ir ženkliai gerina visus plaukų struktūros sluoksnius prie pat šaknų (per visą vidinės plauko šerdies ilgį). Kadangi suaktyvinamas plauko sturktūros formavimasis, plaukai pasitaiso nepriklausomai nuo pavienių problemų dydžio ir pobūdžio, plaukai tampa tampresni, puresni, stipresni, blizgantys ir sveikesni. Taip pat efektyviai subalansuoja galvos odos mikrofloros pusiausvyrą ir normalizuoja riebalinių liaukų išsiskyrimą, apsaugo nuo pleiskanų susidarymo.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.