H&B Negyvosios jūros purvas, 600 g

H&B Negyvosios jūros purvas, 600 g Išplėsti

12,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

KARALIŠKA DOVANA JŪSŲ ODAI IR PLAUKAMS - NEGYVOSIOS JŪROS PURVAS SU  47 MINERALAIS, 600 g.

Istoriniai šaltiniai teigia, kad karalius Saliamonas Negyvosios jūros druskos ir dumblo veždavęs Sabos karalienei, o didysis Romos karvedys Markas Antonijus Negyvosios jūros gėrybių pristatydavęs Egipto karalienei gražuolei Kleopatrai.

Prie Negyvosios jūros ilsėtis bei "gydytis" nuolat plūsta turistai ir poilsiautojai iš įvairiausių pasaulio šalių. Sakoma, kad Negyvosios jūros turtai – vanduo, druskos, mineralai bei purvas – daro stebuklus: suteikia kūnui fizinės jėgos, dvasinės atgaivos, sėkmingai slopina odos, sąnarių, nervų ir daugelį kitų negalavimų simptomus.

Žmogui sveikatos nuo seno suteikdavo saulė, vanduo ir žemė. Peloido, arba purvo terapija - vienas svarbiausių sanatorinio ir fizioterapinio gydymo būdų. Graikų kalboje “pelos” reiškia dumblą arba purvą. Negyvosios jūros purvas - tai gamtiniai organiniai-mineraliniai koloidiniai dariniai, turintys biologiškai veikliųjų medžiagų ir gyvųjų mikroorganizmų.

Labai veiksmingas ir populiarus mineralinis purvas iš Negyvosios jūros, ypač turtingas įvairiais mineralais. Per tūkstančius metų natūralus Negyvosios jūros purvas absorbavo didelę mineralų koncentraciją, taip įgydamas unikalių ir niekur nepakartojamų savybių bei  galių. Negyvosios jūros purvas yra turtingas įvairiais mineralais ir mikroelementais, didele magnio, kalcio, kalio, chloridų, cinko, ličio, chromo, geležies, jodo, bario ir kt. bei turtingas kvarcu, žėručiu, kaolinu, bromu, variu, cinko druskomis ir kt

Procedūros purvu  trunka dažniausiai 20 min.

Atlikę kūno įvyniojimą su  Negyvosios jūros purvu, turėsite stulbinamai skaisčią, švelnią ir glotnią Kleopatros grožio odą.

Rekomenduojamas naudojimas:

Veidui: Prieš naudojimą gerai suplakite. Netepkite akių zonos. Palikite purvą 5-20 minučių. Nuskalaukite drungnu vandeniu. Naudokite 1 kartą per savaitę.

Kūnui: prieš naudojimą purvą pašildyti, nuplauti kūną šiltu vandeniu. Tereikia purvu ištepti kūno odą ir palaikyti 15 - 20 min. Geriausiam rezultatui pasiekti odą ištepkite po pirties arba apvyniokite išteptas vietas plėvele ir pabūkite šiltai po antklode.
Palikti purvą 20-30 minučių ir tuomet nuskalauti šiltu vandeniu;

Plaukams: Negyvosios jūros purvą galima įtrinti į galvos odą ir palaikyti apie 5min. Stiprina plaukų šaknis, padeda sumažinti slinkimą ir išvengti pleiskanų.

 Kiekis: 600 g.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Negyvosios jūros purvas, 600 g

H&B Negyvosios jūros purvas, 600 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.