POSTQUAM PROTEOGLYCAN VITAMINAS C, 10 x 2 ml

-47%
POSTQUAM PROTEOGLYCAN VITAMINAS C, 10 x 2 ml Išplėsti

29,00 €

55,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Naujos kartos, tobulos formulės daugiafunkcinis  koncentruotas serumas veidui VITAMINAS C IR HIALURONAS.

Tai puikus sprendimas gyvybingumą ir skaistumą praradusiai odai. Šio serumo sudėtyje esantis aktyvusis ingredientas vitaminas C padeda skaistinti (šviesinti), suvienodinti odos atspalvį bei atkurti jaunatvišką odos švytėjimą.

Serume naudojamos dviejų dydžių hialurono molekulės.

Dviejų molekulinių masių hialurono rūgštys (natrio hialuronatas) – mažos molekulinės masės hialurono rūgštis puikiai prasiskverbia į gilesnius odos sluoksnius, o didelės molekulinės masės pasirūpina išorinių odos sluoksnių drėkinimu ir drėgmės sulaikymu. Hialurono rūgštis yra natūralus komponentas, kurio yra Jūsų odoje, tačiau su amžiumi ar veikiant aplinkos poveikiui jos kiek odoje mažėja, dėl to oda gali prarasti elastingumą, pagreitėti senėjimo procesai, atsirasti raukšlelių. Hialurono rūgšties molekulė gali pritraukti iki 1000 kartų daugiau vandens, nei sveria pati, o pakankamas drėgmės kiekio išlaikymas odoje yra būtina sąlyga sveikai ir lygiai odai.

Serumas tinka visų tipų odai, o ypač dehidratuotai.

Kiekis:  10 x 2 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM PROTEOGLYCAN VITAMINAS C, 10 x 2 ml

POSTQUAM PROTEOGLYCAN VITAMINAS C, 10 x 2 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.