NEOGEN PROBIOTICS DOUBLE ACTION SERUM, 2x22 g

-38%
NEOGEN PROBIOTICS DOUBLE ACTION SERUM,  2x22 g Išplėsti

28,00 €

45,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Už vieną serumą geriau būna tik – du! Pagarsėję savo inovatyvumu, Neogen ir šį kart nepaliauja stebinę sukūrę dviejų serumų pakuotę. Baltos spalvos serumas, esantis kairioje pusėje, tai serumas su probiotikais ir prebiotikais, odai itin naudingais fermentais, iš kurių 20% sudaro fermentuotos laktobakterijos, kurios subalansuoja reikiamą odos pH lygį, suteikia sveikos odos švytėjimo, stangrina, putlina ir glotnina, todėl sumažėja raukšlių gylis. Pieno rūgštis švelniai šveičia, oda tampa glotnesnė ir skaistesnė, ji lengviau įsisavina kitus aktyvius serumo komponentus. Hialurono rūgštis pasirūpina odos drėkinimu.

Pakuotės dešinėje - The Pro Barrier Action Serum serumas su keramidais ir peptidais, kurių pagrindinis tikslas stiprinti natūralų odos barjerą. Serumas sudėtyje esantis niacinamidas šviesina odą ir lygina jos toną.

Kilmės šalis: Korėja

Kiekis: 2 x 22 g.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

NEOGEN PROBIOTICS DOUBLE ACTION SERUM,  2x22 g

NEOGEN PROBIOTICS DOUBLE ACTION SERUM, 2x22 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.