MOROCCAN SPA Kaukė su arganu sausiems plaukams, 250 ml

MOROCCAN SPA Kaukė su arganu sausiems plaukams, 250 ml Išplėsti

32,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

NEGYVOSIOS JŪROS KOSMETIKA VERTINAMA VISAME PASAULYJE JAU TŪKSTANTMEČIUS. JOS TEIKIAMOS TERAPINĖS SAVYBĖS PRANOKSTA DAUGELIO LŪKESČIUS.

MAROCCAN SPA - aukščiausios kokybės plaukų  priežiūros priemonių linija, kurios produktų sudėtyje yra tik vertingiausi ingredientai, reikalingi plauko stiprybei.

TOBULOS SUDĖTIES IR POVEIKIO KAUKĖ SU ARGANO ALIEJUMI, LINŲ SĖMENŲ ALIEJUMI, JOJOBA ALIEJUMI, SAULĖGRĄŽŲ ALIEJUMI,VAISTINIO ŠALAVIJO EKSTRAKTU,  SAUSIEMS PLAUKAMS, 250 ml.

Atstatomoji  kaukė plaukams pasižymi stipriu poveikiu ir efektyvumu, o teigiami rezultatai jaučiami jau po pirmojo naudojimo. Ši kaukė įsiskverbia į vidinius plauko sluoksnius ir atnaujina pažeistas plauko ląsteles, kad plaukai vėl žvilgėtų ir taptų elastingi.

ATSTATOMOJI  Negyvosios jūros mineralų kaukė su Argano aliejumi, vienu iš brangiausiu ir labiausiai vertinamu pasaulyje aliejumi, išgauto iš nykstančio augalo vaisių Argania Spinosa, augančio tik pietvakarių Maroke bei saugomo UNESSO, kuriame yra daugiau nei 80 procentai nesočiųjų riebalų rūgščių, tame tarpe Omega 6, daug vitamino E bei augalinių sterolių, kurie stabdo ląstelių peroksidaciją, t.y.senėjimo procesus.

Natūralūs antioksidantai, esantys argano aliejuje, stiprina plaukus, atstato pažeistų plaukų ląstelių membranas, skatina plaukų augimą, suteikia plaukams apsaugą, plaukai tampa minkšti, lankstūs ir gyvybingi.

Kiti kaukės sudėtyje esantys komponentai tik papildo itin stiprų plauko atstatomąjį poveikį. Sinerginis ingredientų derinys atgaivina ir atstato plaukus, jie tampa daug lankstesni, atgauna prarastą žvilgesį, o efektas išlieka ilgą laiką.

Sudėtyje nėra: parabenų,  natrio laurilsulfatų, natrio laurilo eterio sulfatų, mineralinių aliejų.

Naudojimas: išplaukite plaukus šampūnu, nusausinkite juos rankšluosčiu. Nedidelį kiekį kaukės patrinkite tarp delnų ir tepkite ant drėgnų plaukų. Paskirstykite tolygiai. Palaikykite 5-10 minučių, kad naudingosios medžiagos prasiskverbtų į plauko šerdį, ir nuskalaukite.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MOROCCAN SPA Kaukė su arganu sausiems plaukams, 250 ml

MOROCCAN SPA Kaukė su arganu sausiems plaukams, 250 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.