BIOPHARMA Šampūnas Denise dažytiems plaukams su migdolo ir orchidėjų aliejumi, 300 ml

BIOPHARMA Šampūnas Denise dažytiems plaukams su migdolo ir orchidėjų aliejumi, 300 ml Išplėsti

7,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Gražūs plaukai puošia moterį. Tačiau kad jie būtų gražūs, nepakanka juos tik plauti bet kokiais šampūnais. Plaukams, kaip ir odai, reikalingos specialios priemonės, atitinkančios Jūsų plauko struktūrą, būklę, kurios pamaitintų jų šaknis bei patį plauką ir pasiektų išgauti pageidaujamą efektą

Norint išsaugoti gražią dažytų plaukų spalvą ir sveiką jų struktūrą, reikia naudoti specialiai šiam tikslui sukurtus produktus. Šampūno "BIOPHARMA" DENISE COLOR CARE LINE formulė specialiai sukurta dažytiems plaukams prižiūrėti ir jų struktūrai išsaugoti. Jis išsiskiria maloniu saldžiai gaiviu  kvapu, suteikia plaukams žvilgesio, gyvybingumo ir minkštumo.

Šampūnas gali padėti:

- papildyti ir sustiprinti vidinę plauko struktūrą;
- atstatyti plauko struktūrą, kondicionuoti ir suteikti blizgesio;
- pasižymi antioksidaciniu ir apsauginiu poveikiu;
- suteikti blizgesio ir palengvinti šukavimą;
- suteikti ilgai išliekančios drėgmės;
- apsaugoti plaukus nuo laisvųjų radikalų ir oksidacinio poveikio, užtikrinti, kad sodri  plaukų spalva išsilaikys ilgiau.

Šampūnas pasižymi pažangia formule, kuri suteikia optimalią normalių ir silpnų dažytų plaukų spalvos priežiūrą ir apsaugą.

Kiekis:  300 ml 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BIOPHARMA Šampūnas Denise dažytiems plaukams su migdolo ir orchidėjų aliejumi, 300 ml

BIOPHARMA Šampūnas Denise dažytiems plaukams su migdolo ir orchidėjų aliejumi, 300 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.