MISSHA Super Aqua Ultra Waterful serumas, 40 ml

-10%
MISSHA Super Aqua Ultra Waterful serumas, 40 ml Išplėsti

18,80 €

20,90 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Puikiai drėkinantis serumas papildytas natūraliu uolienų vandeniu gali padėti drėkinti sausą odą ir išlaikyti optimalią drėgmę. Uolienų vanduo iš Mėlynųjų kalnų Australijoje gali suteikti odai daug drėgmės ir gali padėti apsaugoti nuo išsausėjimo.

Gyvybingumo suteikiantys augalų ekstraktai gali padėti apsaugoti odą nuo ekstremalių oro sąlygų.

Drėkinamasis serumas tinkamas 20 – 30 metų amžiaus grupei.

Sudėtyje esantis:

  •          Uolienų vanduo iš Mėlynųjų Australijos kalnų randamas 1300 m aukštyje iš 200 m gylio urvo gali padėti apsaugoti odą nuo išsausėjimo;
  •          Baobabo sėklų ekstraktas gali suteikti maksimalią drėgmę;
  •          Efektyvus augalų kompleksai papildyti kaktuso ekstraktu ir beržo sulos ekstraktu gali padėti apsisaugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Naudojimas:  po toniko panaudojimo, paimkite nedidelį kiekį serumo ir paskirstykite nuo veido vidurio link išorės, kol priemonė susigers.

Kiekis: 40 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MISSHA Super Aqua Ultra Waterful serumas, 40 ml

MISSHA Super Aqua Ultra Waterful serumas, 40 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.