MISSHA Airy Fit veido kaukė su granatais, 19 g

-9%
MISSHA Airy Fit veido kaukė su granatais, 19 g Išplėsti

2,00 €

2,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Tai liftinguojanti, stangrinanti, priešraukšlinė, balinanti kaukė, tinkanti brandžiai, papilkėjusiai odai.

Kaukė su granatais gali padėti padaryti odą elastingą ir minkštą.

Kaukė gali padėti suteikti odai stangrumo, glotnumo. Raudonasis granatas puoselėja pavargusią odą, todėl ji gali tapti lygi ir elastinga.

Sudėtyje esantis:

  •          Granatų aliejus - gaivina odą, gali padėti išlyginti tekstūrą ir gali padėti pagerinti elastingumą, sumažinti pirmuosius senėjimo požymius, turi daug antioksidantų, gali padėti suteikti odai ilgalaikį drėkinimą, gali padėti sumažinti bei sušvelninti raukšleles ir pigmentaciją. Granatų ekstraktas neleidžia irti kolagenui, gali padėti sustabdyti senėjimą, lyginti veido raukšleles, daryti odą gyvybingesnę, skaistesnę;
  •          Ryžių popierius yra dvigubai plonesnis ir lengvesnis nei įprastas popierius, todėl kaukė priglunda kaip antrasis odos sluoksnis.

Naudojimas: naudoti švariai nuplovus veidą. Paskirstykite kaukę ant veido tolygiai ir palikite ją 15-20 min. Po to nuimkite kaukę ir švelniai pamasažuokite veidą,  leidžiant esencijai pilnai įsigerti.

Kiekis: 19 g

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MISSHA Airy Fit veido kaukė su granatais, 19 g

MISSHA Airy Fit veido kaukė su granatais, 19 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.