ESI Maisto papildas OMEGAACTIVE, 120 kaps.

ESI Maisto papildas OMEGAACTIVE, 120 kaps. Išplėsti

21,80 €

Kiekis:

Pasidalinti:

OMEGACTIVE, net 4 OMEGARŪGŠTYS: OMEGA 3; OMEGA 6; OMEGA 7; OMEGA 9, išgautos iš aliejų, o ne žuvų taukų. Gali vartoti veganai.

Maisto papildas

120 kapsulių

Grynasis kiekis: 156 g (paaiškinimas: 120 kapsulių po 1300 mg).

DAUG NESOČIŲJŲ RIEBALŲ.

Sočiųjų riebalų pakeitimas nesočiaisiais riebalais mityboje padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje. Oleino rūgštis priskiriama nesotiesiems riebalams.

OMEGA3 RIEBALŲ RŪGŠČIŲ ŠALTINIS

ALR padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Sudedamosios dalys. Sėjamųjų linų (Linum usitatissimum) sėklų aliejus, modifikuotas krakmolas, užpildas hdroksipropilkrakmolas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, dvimečių nakvišų (Oenothera biennis) sėklų aliejus, europinių alyvmedžių (Olea europaea) vaisių aliejus, stingdiklis karageninas, sėjamųjų ryžių (Oryza sativa) sėklų aliejus, dygliuotųjų šaltalankių (Hippophae rhamnoides) vaisių aliejus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio difosfatas.

 2 kapsulėse yra: 1600 mg sėjamųjų linų (Linum usitatissimum) sėklų aliejaus, 180 mg dvimečių nakvišų (Oenothera biennis) sėklų aliejaus, 120 mg europinių alyvmedžių (Olea europaea) vaisių aliejaus, 60 mg sėjamųjų ryžių (Oryza sativa) sėklų aliejaus, 20 mg dygliuotųjų šaltalankių (Hippophae rhamnoides) vaisių aliejaus, kuriuose yra riebalų rūgščių: 390 mg mononesočiųjų riebalų rūgščių, iš kurių: 352 mg oleino rūgšties (Omega 9) ir 6 mg palmitolio rūgšties (Omega 7); 1170 mg polisočiųjų riebalų rūgščių, iš kurių: 720 mg alfa linoleno rūgšties (ALR) (Omega 3), 16 mg gama linoleno rūgšties (Omega 6) ir 380 mg linolo rūgšties (LR) (Omega 6).

 Vartojimas: rekomenduojama vartoti po 2 kapsules per dieną, užsigeriant didesniu kiekiu vandens.

Laikyti ne aukštesnėje kaip 25C temperatūroje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.Svarbu sveika ir subalansuota mityba, sveikas gyvenimo būdas.

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ESI Maisto papildas OMEGAACTIVE, 120 kaps.

ESI Maisto papildas OMEGAACTIVE, 120 kaps.

Bendro pobūdžio informacija iš interneto, mokslinių straipsnių, medicininių knygų. Tai jokiu būdu nėra reklaminė informacija, skatinanti įsigyti produktus bei galinti turėti įtakos jūsų ekonominei elgsenai.

Apie „omegas“ kalbama daug ir dažnai. Daugelis jau net neabejoja jų nauda organizmui. Tačiau ar tikrai žinome, kas yra šios plika akimi nematomos dalelės ir kodėl jos tokios svarbios žmogui?

Kodėl nepakeičiamos?

Omegos, apie kurias tiek daug kalbama, yra polinesočiosios riebalų rūgštys, kurios yra būtinos mūsų organizmui gaminant įvairius biologiškai aktyvius junginius. Nepakeičiamomis jos vadinamos todėl, kad žmogaus organizmas nesugeba pats jų pasigaminti – jas svarbu gauti su maistu.

Kodėl vienos tautos serga rečiau nei kitos?

Seniai pastebėta, kad Grenlandijos vietiniai gyventojai inuitai beveik neserga koronarine širdies liga, tai yra jų kraujagyslių neužkemša krešuliai. Savo tėvynėje gyvenantys japonai taip pat retai serga širdies infarktu ar krūtinės angina, tačiau persikėlę gyventi kitur, pavyzdžiui į JAV, japonai serga apie 10 kartų dažniau už savo tėvynainius. Tai aiškinama Japonijoje vyraujančia specifine jūrine dieta, kurioje gausu žuvų, moliuskų, vėžiagyvių, jūros dumblių, kitų jūros gėrybių, ir raciono pasikeitimu išvykus iš šalies.

Linolo ir alfa linoleno riebalų rūgščių organizmas nesintetina, jos turi būti gaunamos su maistu. Nepakeičiamųjų riebalų rūgščių yra ir augaliniuose (daugiausiai linolo), ir gyvūniniuose (daugiausiai linoleno) maisto produktuose. Linolo rūgštis – pagrindinė daugumos augalinių aliejų (saulėgrąžų, sojų, kukurūzų) sudedamoji dalis. Alfa linoleno rūgšties turi sėmenų, rapsų, sojų aliejus, žalialapiai augalai. Ne visi augaliniai riebalai vienodai vertingi. Juo augaliniuose riebaluose yra daugiau linolo (omega-6) ir linoleno (omega-3) riebalų rūgščių, tuo jie vertingesni.

Omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių poveikis sveikatai:

  • Omega-3 ir omega-6 riebalų rūgštys svarbios:
  • smegenų membranų funkcijoms ir smegenų aktyvumui,
  • normaliam odos funkcionavimui,
  • organizmo atsparumui,
  • kraujo klampumui ir krešumui (mažina trombocitų agregaciją),
  • kraujospūdžiui.

Nuo su maistu gaunamo omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių kiekio ir jų santykio bei organizme susidariusių jų apykaitos produktų santykio priklauso ląstelėse vykstančių procesų reguliacija.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.