BIOPHARMA Losjonas su keratinu ir skystaisiais kristalais, 5x15 ml

-33%
BIOPHARMA Losjonas su keratinu ir skystaisiais kristalais, 5x15 ml Išplėsti

7,99 €

11,99 €

Kiekis:

Pasidalinti:

PRABANGUS MAITINAMASIS, STABDANTIS PLAUKO SENĖJIMĄ LOSJONAS SU KERATINU, PANTENOLIU IR SKYSTAISIAIS KRISTALAIS,  SKIRTAS SAUSIEMS, DAŽYTIEMS, PAŽEISTIEMS PLAUKAMS

Naujas losjonas su keratinu, skystaisiais kristalais ir pantenoliu, maitinantis ir atstatantis pavargusius plaukus. Losjonas skirtas labai pažeistiems plaukams atkurti. Skystieji kristalai suteikia plaukams purumo, keratinas stimuliuoja gyvybines plaukų funkcijas, todėl jie tampa stipresni ir gyvybingesni. Pantenolis atkuria natūralų elastingumą. Produktas apsaugo nuo sausumo ir galiukų skilinėjimo.

NAUDOJIMAS: pirštų galiukais paskirstyti priemonę per visą plaukų ilgį ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Nenuplauti.

Kiekis: 5 x 15 ml

Gamintojas: BIOPHARMA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BIOPHARMA Losjonas su keratinu ir skystaisiais kristalais, 5x15 ml

BIOPHARMA Losjonas su keratinu ir skystaisiais kristalais, 5x15 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.