LOVEA KŪNO PIENELIS SU MONOI DE TAHITI, 250 ml

-50%
LOVEA KŪNO PIENELIS SU MONOI DE TAHITI, 250 ml Išplėsti

4,50 €

9,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Itin lengvos tekstūros, neriebus, greitai susigeriantis, savo dievišku aromatu užburiantis kūno pienelis.

99 % ingredientų yra natūralūs.

MONOI - Polinezijos moterų grožio paslaptis. „Monoi“ senovės maorių kalba reiškė „kvepiantis aliejus“. Iš tiesų, šis aliejus yra švelnaus gėliško gardenijų kvapo.

Jau 18 amžiuje keliautojas Džeimsas Kukas, aplankęs Polinezijos salas, pažino monoi aliejų, kurį čiabuviai plačiai naudojo gydymui, gimties ir mirties ritualams, o dar plačiau - odos ir plaukų priežiūrai. Tradiciškai Monoi nuo seno buvo naudojamas ir kūdikių odelės priežiūrai. Vos tik gimusius kūdikius ištepdavo Monoi nuo galvos iki kojų ir vėliau tokį ritualą kartojo nuolat, mat Monoi natūraliai drėkina kūdikių odelę, apsaugo nuo nudegimo saulėje, taip pat nuo vabzdžių įgėlimo ir kito neigiamo aplinkos poveikio.

Kiekis: 250 ml

Kilmės šalis: Prancūzija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

LOVEA KŪNO PIENELIS SU MONOI DE TAHITI, 250 ml

LOVEA KŪNO PIENELIS SU MONOI DE TAHITI, 250 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.