Ekel lakštinė kaukė su kofermentu Q10

-18%
Ekel lakštinė kaukė su  kofermentu Q10 Išplėsti

1,39 €

1,69 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Drėkinanti ir maitinanti korėjiečių firmos Ekel kaukė su kofermentu Q10, pagaminta iš nanopluošto, gaunamo iš 100% natūralių fermentų. Ypač plona ir ypač tampri trijų dimensijų struktūra išlaiko labai didelę aktyviųjų ingredientų koncentraciją ir tolygiai pasidengia ant odos. Glaudžiai prigludusi prie odos paviršiaus, ši kaukė per 15 minučių transformuos Jūsų odą.

Lakštinė veido kaukė su kofermentu Q10 giliai drėkina ir maitina odą, kofermentas Q10 sudaro apsauginį sluoksnį ir gali padėti sulaikyti drėgmę. Kaukė gali padėti odai atsinaujinti, apsaugoti ją nuo kenksmingo aplinkos poveikio, taip pat tiekia maistines medžiagas, todėl oda gali tapti jaunatviška, gaivi. Sudėtyje yra ingredientų, gražinančių odai spindesį.

Kolageno ir elastino trūkumas priverčia odą susiraukšlėti. Kofermentas Q10 padeda odai kaip antioksidantas. Jis padeda neutralizuoti žalingus laisvuosius radikalus, kurie yra viena pagrindinių odos senėjimo priežasčių. Be to, Q10 padeda kovoti su bloguoju cholesteroliu odoje. Naudodami Coenzym Q10  kaukę ne tik jausitės žvalesni, bet Jūsų oda taps lygesnė, atsparesnė aplinkos poveikiui.

Naudojimo būdas: išimkite kaukę iš pakuotės ir uždėkite ant švaraus veido. Palaikykite 15 - 20 min. Nuėmus kaukę, likusį produktą įmasažuokite į veido odą.

Kilmės šalis: Korėja

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Ekel lakštinė kaukė su  kofermentu Q10

Ekel lakštinė kaukė su kofermentu Q10

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.