MISSHA 3 žingsnių drėkinanti kaukė

MISSHA 3 žingsnių drėkinanti kaukė Išplėsti

4,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

MISSHA 3 Step Hydrating Mask yra rekomenduojama sausai ir jautriai odai prižiūrėti.

Kaukės sudėtyje esanti hialurono rūgštis intensyviai drėkina, maitina. Trys atskiri žingsniai gali padėti nuosekliai pasiekti maksimalių rezultatų nepasunkinant ir neužkemšant odos. 

Rinkinys susideda iš: serumo, lakštinės kaukės ir kremo. Reikalingiausios medžiagos Jūsų veido odai bet kuriuo metu tik viename rinkinyje!

Sudėtyje:

  • Hialurono rūgštis - gali padėti suteikti odai drėgmę, stangrumą, gali padėti pasisavinti naudingas medžiagas, palaikyti švarias odos poras;
  • Imperata Cylindrica ekstraktas - drėkina, gali kondicionuoti odą;
  • Lotoso ekstraktas - minkština bei gali tonizuoti odą.

Naudojimo būdas:

  • Pirmąjame žingsnyje esančia esencija pamaitinkite veido odą. Hialurono rūgšties prisotintas serumas intensyviai drėkina ir lygina paviršinius odos sluoksnius. Tiesiog užtepkite serumą ant veido odos, vengiant patekimo į akis;  
  • Antrąjame žingsnyje esančią kompresinę kaukę uždėkite ant veido ir palaikykite 20- 30 min. Nuimkite kaukę ir likusį produktą įmasažuokite į odą. Veido kaukė efektyviai perduoda odai veikliąsias medžiagas, kurios, tęsdamos esencijos darbą, drėkina ir maitina giliausias ir sunkiausiai prieinamas odos ląsteles.
  • Trečiąjame žingsnyje pamaitinkite odą pasitepdamos kremu.

Kiekis: 15g + 22g + 1,5 g

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MISSHA 3 žingsnių drėkinanti kaukė

MISSHA 3 žingsnių drėkinanti kaukė

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.