MISSHA Švelninamoji veido kaukė su chlorofilu, 25 ml

MISSHA Švelninamoji veido kaukė su chlorofilu, 25 ml Išplėsti

3,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Kaukė su chlorofilu yra skirta jautriai ir nešvariai odai. Tinka visiems odos tipams.

Natūralių vaisių ir daržovių fitocheminių medžiagų kaukės lakštai gali suteikti odai turtingų maistinių medžiagų ir gali padėti akivaizdžiai pagerinti odos tekstūrą.

Fitocheminės medžiagos yra maistinės medžiagos, kurias tam tikri augalai gamina savo pačių apsaugai. Jos randamos skirtingose vaisių ir daržovių spalvose ir yra svarbių maistinių medžiagų, tokių kaip angliavandeniai, baltymai, riebalai, vitaminai ir mineralai įsisavinimui.

Savybės:

  • Veido kaukė veikia raminančiai, oda gali tapti lygesnė, švaresnė, gali padėti sumažinti paraudimo, tempimo, perštėjimo jausmą;
  • Kaukė yra vienkartinio naudojimo, o savo sudėtyje turi chlorofilo, išgauto iš žaliųjų daržovių, tokių kaip brokoliai, kopūstai, špinatai;
  • Idealiai tinka turint aknę, nes gali padėti valyti odą;
  • Kaukė pagaminta iš mikropluošto, todėl puikiai prisitaiko prie kiekvieno odos linkio.

Naudojimas: švariai nuplaukite veidą vandeniu ir paskirstykite kaukę tolygiai ant veido. Palikite ją 15 - 20 min. Po to nuimkite kaukę ir švelniai pamasažuokite veidą,  leidžiant esencijai pilnai įsigerti.

Kiekis: 25 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MISSHA Švelninamoji veido kaukė su chlorofilu, 25 ml

MISSHA Švelninamoji veido kaukė su chlorofilu, 25 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.