VOLLARE CC Kremas - atspalvį lyginantis makiažo pagrindas Nr.01, 30 ml

VOLLARE CC Kremas - atspalvį lyginantis makiažo pagrindas Nr.01, 30 ml Išplėsti

7,50 €

Kiekis:

Pasidalinti:

CC KREMAS - ATSPALVĮ LYGINANTIS MAKIAŽO PAGRINDAS VOLLARE 01

3 x 1 HIALURONO RŪGŠTIS - MELAVOID ™ - VITAMINAS D3

Kai atsirado šio pavadinimo kremai, pradžioje jie buvo priskirti tokiems pat daugiafunkciniams, kaip jų pirmtakai BB kremai.

Tačiau CC kremai nėra priemonė „viskas viename“. Jų užduotis daug siauresnė – tai veido atspalvio korekcija (CC šifruojama kaip „Color correcting cream“ arba „Color control cream“). Jų sudėtyje – vitaminų C ir E kompleksas. Šios priemonės tikslas – probleminė oda, veido paraudimas ar pageltimas.

Todėl CC kremų tekstūra gerokai skiriasi nuo BB kremų. CC kremai lengvesni, mažiau dengiantys, juos paprasčiau naudoti.

CC kremas taip pat turi galingą SPF filtrą.

CC kremų sudėtyje – spalvą sklaidančios dalelės, šios priemonės „pašviečia“ odą, tačiau jose nėra tirštų dengiamųjų pigmentų.

Jei oda linkusi į aknę, papilkėjusį atspalvį, yra pigmentinių dėmių ar pastovių paraudimų, – CC kremas pati tinkamiausia priemonė. Jį galima naudoti vietoj tonalinės priemonės.

 

 

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

VOLLARE CC Kremas - atspalvį lyginantis makiažo pagrindas Nr.01, 30 ml

VOLLARE CC Kremas - atspalvį lyginantis makiažo pagrindas Nr.01, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.