PAESE Skysta pudra su hialuronu ir vitaminais LUSH VELVET Nr.24, 50 ml

-33%
PAESE Skysta pudra su hialuronu ir vitaminais LUSH VELVET  Nr.24, 50 ml Išplėsti

10,00 €

14,90 €

Kiekis:

Pasidalinti:

SKYSTA PUDRA "LUSH VELVET" SU HIALURONO RŪGŠTIMI  IR VITAMINAIS A, C, E, D. TURI UV APSAUGĄ.

INOVATYVI FORMULĖ SUTEIKIA NEPAKARTOJAMĄ RAFINUOTO MAKIJAŽO POJŪTĮ IR ATTITOLINA SENĖJIMO PROCESUS. HARMONINGAI SUDERINTI INGREDIENTAI ATGAIVINA VEIDO SPALVĄ.

Nauja formulė praturtinta 100% natūraliais aktyviais ingredientais. Formulę sudaro vitaminų kompleksas bei hialurono rūgštis, suteikiantys odai išskirtinio drėkinimo, skaistumo bei elastingumo. Pudros tekstūra yra dar lengvesnė. Dėl naujosios kartos pigmentų, oda įgauna dar skaistesnio tono.

Lengva ir skysta, drėkinanti tarsi tyras, aktyvus vanduo. Ji susilieja su oda, apgaubia švytėjimu ir nepertraukiamai ją drėkina.

Yra itin lengvos tekstūros ir tirpdama ant odos tobulai susilieja su ja – taip sukuriamas antrosios odos įspūdis. Kaip niekad iki šiol tobulai su oda susiliejanti pudra koreguoja individualius odos trūkumus, padeda sukurti nepriekaištingą visą dieną išliekantį makiažą. Produkto sudėtyje esantys vitaminai puikiai subalansuoja odą, todėl jaučiamas komfortas. Diena po dienos veidas tampa pastebimai skaistesnis ir lygesnis.

Kiekis: 50 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PAESE Skysta pudra su hialuronu ir vitaminais LUSH VELVET  Nr.24, 50 ml

PAESE Skysta pudra su hialuronu ir vitaminais LUSH VELVET Nr.24, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.