PAESE Micelinis vanduo su argano aliejumi, 210 ml

PAESE Micelinis vanduo su argano aliejumi, 210 ml Išplėsti

10,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

ŠVELNUS PRAUSIKLIS, TONIKAS, MAKIAŽO VALIKLIS  - MICELINIS VANDUO su ARGANO ALIEJUMI,  210 ml

Šis unikalus micelinis vanduo gali padėti atgaivinti odą, pašalindamas negyvas odos ląsteles ir valiklio bei nešvarumų likučius nuo odos paviršiaus. Taip pat puikiai tinka makiažui valyti.

Jame visai nėra šarmų, kurie sukelia odos išsausėjimą ir dehidrataciją. Aktyvių šarmų yra įvairiuose kosmetinėse prausimosi priemonėse. Moterims, kurių oda jautri, pažįstama alerginė reakcija ir odos paraudimas, atsirandantis iš karto po vienos iš šių priemonių panaudojimo. Todėl joms, ypač aktualu išsirinkti tinkamą veido valymo ir makiažo šalinimo priemonę.

Micelinis vanduo – tai skystis, tinkamas makiažo valymui, kuris yra praturtintas riebalų rūgštimis ir naudingomis medžiagomis. Micella išvertus iš lotynų kalbos reiškia „kruopelė, dalelė“. Mažytės dalelės, esančios miceliniame vandenyje sugeria odos riebalų perteklių ir makiažo priemonių likučius. Purvą ir negyvas odos ląsteles jos veikia kaip magnetas – ištraukia juos iš porų. Micelinis vanduo neveikia epidermio taip agresyviai, kaip kitos prausimosi priemonės, juo nusiprausus nejuntamas odos tempimas. Šiame produkte nėra kvapiklių ar aromatizatorių, todėl tikrai nesukels alergijos, o kadangi jame nėra spirito, tai drėgmė iš epidermio paviršiaus neišgaruos.

Iš pradžių, kosmetikos gamintojai šį vandenį naudojo sausos arba jautrios odos makiažo valymo priemonėse. Kuomet šių priemonių populiarumas ėmė augti, atsirado panašių produktų normaliai ir mišriai odai. Šis skystis kuo puikiausiai gali pakeisti toniką, losjoną ar prausimosi pienelį. Micelinis vanduo – saugi ir efektyvi priemonė makiažui pašalinti ir veidui valyti. Taip pat jis nepakeičiamas kelionių metų, kuomet ne visuomet yra galimybė nusiprausti vandeniu.

Dermatologiškai ir kliniškai patikrintas. Be parabenų, alergenų.

Tinkamas visų tipų odai, ypač rekomenduotinas jautriai odai.

Naudojimas: toniku sudrėkinkite vatos tamponėlį ir kruopščiai nuvalykite odos nešvarumus.

Kiekis: 210 ml

Gamintojas: Paese

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PAESE Micelinis vanduo su argano aliejumi, 210 ml

PAESE Micelinis vanduo su argano aliejumi, 210 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.