Aliejų mišinys ,,Grožio eliksyras plaukams", 30 ml

Aliejų mišinys  ,,Grožio eliksyras plaukams",  30 ml Išplėsti

11,30 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Aliejų mišinys "GROŽIO ELIKSYRAS PLAUKAMS" -  nerafinuotų aliejų bei augalinių ekstraktų mišinys: migdolų aliejus, dilgėlių, asiūklio, šalavijų, levandų ekstraktai.

Senolių patirtis sako - medžių sviestai ir aliejai yra neatsiejama natūralios kosmetikos dalis...

Tai priemonės, kurios gali padėti apsaugoti odą ir plaukus nuo saulės, šalčio ir vėjo. Gali padėti atstatyti nudegusią, labai sausą, sutrūkinėjusią odą. Tinka probleminei odai. Gali sumažinti egzemos, psoriazės ir žvynelinės simptomus.  Gali sumažinti strijas, odos dėmes, randus, nudegimus ir raukšles.

Oda yra pats didžiausias žmogaus organas. Ji yra pralaidi ir porėta. Per odą, kaip ir per maistą patenka visos kenksmingos medžiagos, kurios žaloja ir teršia organizmą.

Mes stengiamės atrinkti tai kas pasaulyje yra geriausio ir išgauta tradiciniais šimtmečių patvirtintais būdais. Nenaudojamos jokios mašinos, viskas daroma pagrinde rankomis ir tik iš natūralių produktų. Tokiu būdu išsaugomas maksimalus kiekis vertingųjų savybių. Šie aliejai išlaiko nuostabų, unikalų kvapą, spalvą ir tekstūrą. Juose nėra jokių cheminių medžiagų, kurios sukelia alergiją ir dirgina odą.

Ne specialiai auginami, o laukinėje gamtoje užaugę augalai yra nepakartojami. Individuali yra jų istorija, jų amžius ir gyvybinės galios. Laukinėje gamtoje, į kurią nesikiša žmogus, išgyvena tik patys stipriausi augalai. Iš čia jų beribė gyvybinė galia ir produkto unikalumas. Pajauskite, kaip maloniai susigeria ir gali apsaugoti odą tikras, augalo grūde subrandintas aliejus, kaip saulės ir gamtos galia koncentruojasi lašelyje, kaip galima su atida padaryti daugiau, nei su dideliu kiekiu niekam neverto skysčio.

Šis aliejų mišinys rekomenduotinas norintiems turėti sveikus, žvilgančius plaukus, esant stipriam plaukų slinkimui (gali padėti suaktyvinti galvos odos kraujotaką, tokiu būdu ir stabdyti plaukų slinkimą), gali padėti naikinti pleiskanas.

MIGDOLŲ ALIEJUS - maitina plaukų svogūnėlius, todėl plaukai gali tapti stipresni, puresni, švelnūs ir minkšti. Taip pat gali padėti sutvarkyti nepaklusnius plaukus, šiauštis linkusius plaukus. Tokie plaukai, o taip pat garbanoti ir banguoti, sugula tvarkingomis garbanomis.  Be to, migdolų aliejus maitina kapiliarų audinį, plaukai gali imti labiau blizgėti ir tapti puresni.

DILGĖLIŲ EKSTRAKTAS - naudojamas suaugusiųjų ir vaikų plaukams stiprinti, pleiskanoms naikinti, gali padėti skatinti plaukų augimą.

ASIŪKLIO EKSTRAKTAS - asiūkliuose yra amino rūgšties cisteino, mineralų seleno ir silicio, saponinų ir flavonoidų, kurie gali padėti paskatinti plaukų augimą ir gali pagerinti galvos odos būklę. Cisteinas ir silicis gali padėti stiprinti plaukus ir suteikti jiems blizgesio. Trūkstant seleno, plaukai gali prastai augti, slinkti.

ŠALAVIJO EKSTRAKTAS - gali dezinfekuoti odą, neutralizuoti per didelį odos riebumą, porų atsiradimą, plaukų slinkimą ir pleiskanų atsiradimą.

Naudojimas: įtrinti galvos odą prieš plovimą, palaikyti aprištą šiltai, po to išsiplauti natūraliu šampūnu.

Kiekis: 30 ml rudo stiklo indelyje

Kilmės šalis: UK

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Aliejų mišinys  ,,Grožio eliksyras plaukams",  30 ml

Aliejų mišinys ,,Grožio eliksyras plaukams", 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.