Nerafinuotas sezamų aliejus, 50 ml

-43%
Nerafinuotas sezamų aliejus, 50 ml Išplėsti

2,50 €

4,35 €

Kiekis:

Pasidalinti:

(Bot. Sezamum indicum)

Išgavimo būdas: išgautas šalto spaudimo būdu is sezamo sėklų.

Sudėtis: turi daug riebiųjų rūgščių, vitaminų A, E , mikroelementų FE, CU, SI rūgšties, Ca.

Kosmetinės sezamų sėklų aliejaus savybės odai:

  • aliejus yra lengvas, nekemšantis porų;
  • tinka randų, atsiradusių nuo spuogų mažinimui;
  • gali apsaugoti nuo saulės spindulių;
  • puiki priemonė kūdikių odos priežiūrai, ypač po maudynių;
  • gali padėti stabdyti senėjimo procesus.

Kokiai odai tinka: tinka kasdienei visų tipų odos priežiūrai, ypač sausai, pleiskanojančiai,sudirgusiai, vystančiai.

Naudojimas: tepamas ant drėgnos odos.

Kosmetinės savybės plaukams:  tinka visų tipų plaukų priežiūrai. Ypač tinka dažytiems ir chemiškai sušukuotiems plaukams. Nuo sezamų aliejaus plaukai ima žvilgėti ir tampa minkšti. Gali apsaugoti plaukus nuo išsausėjimo, o taip pat nuo UV spindulių, chloruoto baseino ir sūraus jūros vandens.

Kuo ypatingas: sezamų aliejus  turi daug antistresinio elemento magnio, kuris galimai ramina, atpalaiduoja veido ir viso kūno raumenis. Tad tinkamas masažams. Taipogi manoma, kad sezamų aliejus galimai šalina iš organizmo nuodus.

Tačiau alergiškiems žmonėms SA reikėtų vartoti atsargiai.

Kiekis: 50 ml rudo stiklo indelyje

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Nerafinuotas sezamų aliejus, 50 ml

Nerafinuotas sezamų aliejus, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.