Nerafinuotas granatų sėklų aliejus, 20 ml

-27%
Nerafinuotas granatų sėklų aliejus, 20 ml Išplėsti

11,00 €

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

(Bot. Punica granatum)

Išgavimo būdas: išspaustas šaltuoju būdu iš šio augalo sėklų.

Sudėtis: granatų sėklučių aliejus priskiriamas prie ypatingųjų aliejų dėl savo "turtingos " sudėties. Šis aliejus tikras maistas odai!". Tai aliejų karalius, savo sudėtyje turintis antioksidantų armiją."

Granatų aliejuje gausu būtiniausių rūgščių, o ypač - Ellagic rūgšties. Moksliškai įrodyta, jog Ellagic rūgštis galimai pasižymi senėjimą tolinančiomis savybėmis.

Kosmetinės granatų sėklučių aliejaus savybės odai:

  • aliejus yra lengvos tekstūros, nepalieka riebios plėvelės ant odos;
  • puikiai maitina, pagyvina, atgaivina odą;
  • gali pagreitinti ląstelių regeneraciją;
  • gali padėti didinti odos elastingumą;
  • gali mažinti raukšles.

Kokiai odai tinka: visiems odos tipams, bet ypač brandžiai, vystančiai, nualintai, randuotai, niežtinčiai, pažeistai ar randuotai odai. Ideali priemonė gležnai paakių odai.

Naudojimas: tepti ant drėgnos odos (padrėkinti vandeniu ar hidroliatu).

Kuo ypatingas: jis labai gerai regeneruoja audinius ir gali turėti ypatingai gerą poveikį senstančiai, raukšlėtai odai, pigmentinėms dėmėms, raudoniui šviesinti. Gali suteikti odai elastingumo.

P.S. klienčių pastebėjimai - labai gerai tinka paburkusiems, pajuodusiems, pavargusiems paakiams.


Kiekis: 20 ml rudo stiklo indelyje

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Nerafinuotas granatų sėklų aliejus, 20 ml

Nerafinuotas granatų sėklų aliejus, 20 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.