H&B ŠAMPŪNAS DAŽYTIEMS PLAUKAMS SU ŠALTALANKIU, 780 ml

H&B ŠAMPŪNAS DAŽYTIEMS PLAUKAMS SU ŠALTALANKIU, 780 ml Išplėsti

22,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Unikalios sudėties šampūnas H&B maitina galvos odą, drėkina plaukus per visą jų ilgį, suteikia žvilgesio, plaukai atrodo sveiki ir prižiūrėti, saugo plaukus nuo slinkimo ir lūžinėjimo, kenksmingo aplinkos poveikio ir karšto oro, džiovinant juos džiovintuvu.

Į šampūno sudėtį įeina šaltalankių, morkų, migdolų, palmių, alyvuogių ir simondsijų (jojoba) aliejai, šaltalankių ekstraktas, proteinai, vitaminas E, provitaminai B5, UV filtrai ir Negyvosios jūros mineralai. Į šampūno sudėtį įeina retas ir vertingas arganų aliejus.

Naudojimo būdas: šampūną paskirstykite ant drėgnų plaukų, įmasažuodami galvos odą. Nuplaukite šiltu vandeniu. Procedūrą pakartokite, kelias minutes palikdami šampūną ant plaukų. Siekiant maksimalaus efekto, rekomenduojama naudoti kondicionierių arba kaukę plaukams H&B.

Kiekis: 780 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B ŠAMPŪNAS DAŽYTIEMS PLAUKAMS SU ŠALTALANKIU, 780 ml

H&B ŠAMPŪNAS DAŽYTIEMS PLAUKAMS SU ŠALTALANKIU, 780 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.