NATURADO Taukmedžio sviesto kremas, 100 ml

-30%
NATURADO Taukmedžio sviesto kremas, 100 ml Išplėsti

8,40 €

12,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

 

99,9 % natūralios sudėties kremas su nerafinuotu taukmedžio sviestu, ricinos aliejumi, kakavos sviestu, vynuogių sėklų aliejumi.

Taukmedžių sviesto sudėtyje yra apie 10% biologiškai aktyvių  ingredientų ( vitaminų, amino rūgščių), apie 90% drėkinamųjų sudedamųjų dalių, labai didelis kiekis vitaminų A, E ir F.

Ricinos aliejus turi labai daug riebiųjų rūgščių, kurios mūsų organizmui be galo svarbios. Tai ricinolis, omega-6, omega-9 rūgštys.  Ricinos aliejus yra labai švelnus, todėl galima naudoti net ir jautriausiai odai. Be to, šis aliejus puikiai tinka kaip sprendimas mažinant tokias odos problemas, kaip dermatitas, psoriazė, aknė, egzema.

Vynuogių sėklų aliejus puikus lengvas, greitai susigeriantis aliejus sausėjančiai, vystančiai odai. Mažina niežulį ir šerpetojimą. 

Visas šių prabangių aliejų derinys akimirksniu pamaitins ištroškusią odą.

Kiekis: 100 ml

Kilmės šalis: Prancūzija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

NATURADO Taukmedžio sviesto kremas, 100 ml

NATURADO Taukmedžio sviesto kremas, 100 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.