HAPPY EGF serumas, 10 ml

HAPPY EGF serumas, 10 ml Išplėsti

20,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

EGF* - (epidermio augimo faktorius) SERUMAS- BRANGESNIS UŽ DEIMANTUS....

Graži oda - kiekvienos moters svajonė. Įgyvendinant svajonę mes ieškome jaunystės eliksyro. Mes naudojame daug įvairių būdų ir kosmetikos priemonių.

Šiandien, graži oda - tai realu! Šiandien mes gavome dar vieną raktą sveikatai + vieną raktą grožiui. Du raktai atvers lobio duris !

Novatoriškas EGF Serumas atstovauja  naują  moksliškai pagrįstų anti - senėjimo odos priežiūros produktų kartą.

Su amžiumi žmogaus oda tampa vis jautresnė cheminėms ir kvapniosioms medžiagoms bei daugeliui kitų dirbtinių komponentų, esančių kosmetikos ir kūno priežiūros priemonių sudėtyje. Dėl šios priežasties mokslininkai sutelkė dėmesį į produktų tyrumą ir natūralumą. Todėl vis labiau pradedama skirti dėmesį gryniems ir gyviems produktams.

1986 metais du mokslininkai buvo apdovanoti Nobelio  medicinos premija (pagrindinis iš jų doc. Cohen) už atrastą ląstelių aktyvatorių  bei jo svarbą žmogaus odai. Šis ląstelių aktyvatorius  pavadintas epidermio augimo faktoriumi (EGF). Tai buvo reikšminga naujovė medicinoje ir mokslininkai  greitai pripažino EGF ląstelių aktyvatorių kaip labai svarbiu gydomojoje kosmetikoje (http://en.wikipedia.org/wiki/Epidermal_growth_factor)

Kas yra epidermio augimo faktorius?

Epidermio augimo faktorius EGF yra polipeptidas su mažos molekulės mase, kuris randamas žmogaus kūno audiniuose. Jis buvo tas, kuris slopina genų, atsakingų už senėjimą darbą, skatina odos ląstelių  aktyvumą ir augimą. EGF atstato odos struktūrą. Be to, ji yra sveikatos ir grožio šaltinis, oda giliai drėkinama ir gerinama stambiamolekulinių baltymų sintezė. Aktyvumas – 60 tūkst. vienetų EGF.

Išradus epidermio augimo faktorių, buvo išnarpliota organizmo senėjimo ir biologinių pokyčių paslaptis.

Atradus EGF mechanizmą, gimė viltis, kad galima užkirsti kelią odos senėjimui, kad odą galima regeneruoti panaudojant natūralią organizmo savybę- gaminti naujas ląsteles. EGF yra polipeptidas sudarytas iš 53 skirtingų amino rūgščių. Iš esmės, ji veikia kaip ląstelių gamybos stimuliatorius, skatinantis epitelio ląstelių dauginimąsi.

Pasaulyje atliekama daugybė tyrimų su platesniu EGF panaudojimu, ne vien kosmetologijoje. Klinikiniai bandymai patvirtino EGF veiksmingumą netgi gydant vėžinius susirgimus.

1989 m. gydytojas dermatologas Greg Brown užpatentavo šio faktoriaus panaudojimą kosmetikoje, pastebėjęs, kad jo poveikis tolygus kosmetinei operacijai. Jo nuomone EFG faktoriaus savybės duoda efektą:

  • ypatingai efektyviai gali padėti regeneruoti odą;
  • gali padėti mažinti raukšles;
  • gali sulėtinti senėjimo procesus;
  • gali padėti balinti pigmentines dėmes;
  • drėkinimas.

EGF serumo poveikis:

  • Stiprina odą, gali suteikti jai elastingumą;
  • Gali padėti apsaugoti nuo laisvųjų radikalų poveikio, greitinti medžiagų apykaitą;
  • Gali aktyvinti odos ląsteles, skatinti kolageno ir elastino formavimąsi;
  • Gali sukurti idealų odos vandens - riebalų balansą, pagerinti odos tekstūrą;
  • Gali sutraukti poras, lyginti raukšles, suteikti sveiko švytėjimo;
  • Oda galimai tampa kompaktiškesnė, minkštesnė, lygesnė.

Rezultatai labai individualūs ir priklauso nuo organizmo tipo, bendros organizmo būklės, amžiaus ir gyvenimo būdo.

Tyrimai, kuriuos atliko mokslininkai C. Rocquet ir F. Bonte 2002 m. dalyvavo 3000 moterų, akivaizdžiai parodė, kad:

Nuo 21-25 metų jau atsiranda pirmosios veido raukšlelės. 75% moterų 36 metų amžiaus turi pakankamai gilias raukšles.

Esant 18-40 metų veido oda keičiasi ir atsiranda mažos dėmelės, o po 30 metų jų skersmuo gali būti didesnis kaip 6 mm. 60% moterų 26-60 metų amžiaus veidai padengti pigmentinių dėmių.

Iki 30 metų odoje yra EGF daug, bet su amžiumi jo procentas palaipsniui mažėja, ir oda pradeda senti, todėl sumažėja ląstelių regeneracija - pagrindinė odos senėjimo priežastis, todėl po 30 metų būtina naudoti kosmetiką su EGF.

Pastebėjimai:

Nuo 30 iki 40 metų. Oda po EGF naudojimo žymiai geriau saugo drėgmę. Po 3 mėnesių naudojimo raukšlės galimai išnyksta, oda tampa sveika, graži, lygi ir gali atrodyti jaunesnė už savo biologinį amžių. 

Nuo 40 iki 50 metų. Pritaikius EGF produktą odai galimai grįžta tvirtumas ir elastingumas, išsiplėtusios poros siaurėja, ir palietus odą ji atrodo minkšta ir šilkinė, kaip vaiko. Nuolat vartojant, po 3 mėnesių galimai išnyksta mažos raukšlelės, žymiai pagerėja išvaizdą, padidėja odos drėgmės lygis, ir Jūs atrodote jaunesni! 

Nuo 50 metų ir vyresni. Naudojant EGF oda tampa lygi ir šilkinė, ji gali tapti elastinga ir standi. Po 3 mėnesių nepertraukiamo naudojimo galimai sumažėja skaičius ir gylis esamų raukšlių ir gali būti stabdomas atsiradimą naujų, galimai didėja odos tonusas, pigmentinės dėmės tampa mažiau matomos. Oda galimai tampa natūraliai sveika, švytinti, Jūs pradėjote jaustis geriau ir atrodote jaunesni. 

Produktas neturi amžiaus apribojimų. Kuo anksčiau pradėsite naudoti anti - senėjimo priemonę EGF, tai žymiai vėliau jus aplankys odos senėjimo požymiai.

Mokslininkų teigimu, EGF priemones gali naudoti net ir jautrią odą turintys žmonės, nes molekulinė struktūra yra artima žmogaus odos molekulinei struktūrai.

Naudojimas: nuplaukite veidą valikliu. Nusausinkite. Nedidelį kiekį serumo švelniais sukamaisiais judesiais įmasažuojame į odą, kol pilnai įsigers. Galima tepti ir apie akis, SAUGANT kad nepatektų tiesiogiai į akis. Po to, pagal esamą poreikį, galima naudoti kaukes arba bet kurią kitą Jūsų pasirinktą odos priežiūros priemonę. Ji skirta naudoti kiekvieną dieną, vieną kartą dienoje, geriausiai nakčiai. Serumą galima naudoti pastoviai. Nereikėtų sutepti iš karto labai didelio kiekio serumo, net jei oda ir sugeria.

Kiekis:  10 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

HAPPY EGF serumas, 10 ml

HAPPY EGF serumas, 10 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.