WT METHODE Šampūnas nuo pleiskanų ANTI-DANDRUFF, 250 ml

WT METHODE Šampūnas nuo pleiskanų ANTI-DANDRUFF, 250 ml Išplėsti

10,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Pagrindiniai veiklieji ingridientai: apelsinų, piraktonolaimino, islandinės kerpenos, argano aliejaus fermentai. 

ISLANDINĖ KERPENA - sustiprina plaukus ir tonizuoja galvos odą.

PIROKTOLAMINAS - efektyviai veikia prieš pleiskanas bei turi savybę jungtis su keratinu. Taip  užkertamas kelias naujų pleiskanų formavimuisi.

ARGANO ALIEJUS savo sudėtyje turi didžiulį skaičių naudingų elementų, tai yra vitaminai E, A, F, riebiosios rūgštys, kurios atitolina ląstelių senėjimą, neturi toksinių medžiagų, todėl tinka naudoti jautriai ir sausai galvos odai. Suteikia plaukams gyvybingumo, šilkinio švelnumo, glotnina juos ir suteikia blizgesio.

Šampūnas nuo pleiskanų atitinka visus šiuolaikinius reikalavimus. Jo komponentai švelniai pašalina odos ir plaukų nešvarumus, pleiskanas, atkuria pažeistos odos ir plaukų struktūrą, drėkina ir kondicionuoja juos. Nuolat naudojant šį šampūną dingsta pleiskanos, plaukai tampa sveiki ir gyvybingi, žvilgūs ir palankūs pageidaujamai šukuosenai.

Naudojimas: kadangi šampūnas koncentruotas, švelniai įtrinti nedidelį kiekį į sudrėkintus plaukus ir galvos odą, pamasažuoti kol suputos, palikti kelioms minutėms, kad aktyvieji komponentai įsigertų į galvos odą ir plaukus maksimaliai, po to gausiai nuskalauti.  Tinka naudoti kasdien.

Tinka tiek vyrams tiek moterims. Malonaus apelsinų aromato.

Kiekis: 250 ml

Kilmės šalis: Vokietija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

WT METHODE Šampūnas nuo pleiskanų ANTI-DANDRUFF, 250 ml

WT METHODE Šampūnas nuo pleiskanų ANTI-DANDRUFF, 250 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.