PULANNA Rinkinys su auksu (veido kremas+pienelis)

PULANNA Rinkinys su auksu (kremas+pienelis) Išplėsti

29,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Rinkinyje rasite kremą ir veido pienelį.

MAITINAMASIS KREMAS PULANNA SU BIO-AUKSU

Tai moderni ir EFEKTYVAUS veikimo priemonė odos puoselėjimo srityje – odos ir rutuliukų derinys, leidžiantis sėkmingai suderinti maitinimą bei gilų drėkinimą!

Šis kremas:

  • Aktyviai atjaunina Jūsų odą
  • Normalizuoja ir gerina odos kraujotaką
  • Sulėtina odos senėjimo procesus
  • Užtikrina 24 valandų odos drėkinimą
  • Ženkliai padidina ląstelių gyvybingumą
  • Palaiko odos elastingumą
  • Apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio bei UV spindulių

Naudojant šį kremą rezultatus pastebėsite labai greitai – oda taps pastebimai lygesnė, švelnesnė, bus atkurtas normalus odos drėgmės balansas bei pristabdyti jos senėjimo procesai! O prabangios BIO-AUKSO dalelės užtikrins pilnavertį odos maitinimą! Nieko nelaukite ir išbandykite. Apdovanokite savo odą prabangiu rūpesčiu!

Veikliosios medžiagos: 24 karatų aukso mikrodalelės, laukinio ženšenio ekstraktas, hialurono rūgštis, vitaminas E, jūros perlų pudra, grybo Ganoderma (Reiši) ekstraktas, žėrutis padengtas titano dioksidu

NAUDOJIMAS: ryte ir/arba vakare, nuvalius veido odą PULANNA Bio-Aukso pieneliu ir panaudojus PULANNA Bio-aukso toniką, mentelės pagalba paimkite nedidelį kiekį gelio ir 1 kremo rutuliuką. Sumaišykite delne ir užtepkite ant veido.

Kiekis: 60 g.

PULANNA valomasis pienelis su BIO-AUKSU

VISŲ TIPŲ ODAI SUBALANSUOTAS valomasis pienelis, puikiai pašalinantis visus veido nešvarumus: makiažo likučius, riebalų perteklių, dienos dulkes, užsilikusį blakstienų tušą (tik ne vandeniui atsparų).

Šio pienelio sudėtyje NĖRA ALKOHOLIO, todėl jis nedirgina net ir jautrios, į sudirgimus linkusios odos! Puikiai tinkamas sausos odos priežiūrai, nes nedžiovina!

Veikliosios medžiagos: 24 karatų aukso mikrodalelės, laukinio ženšenio ekstraktas, medetkos ekstraktas.

Rekomenduojamas naudoti tiek ryte, tiek vakare. Efektingiausias naudojant drauge su PULANNA toniku.

Kiekis: 90 g.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PULANNA Rinkinys su auksu (veido kremas+pienelis)

PULANNA Rinkinys su auksu (veido kremas+pienelis)

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.