MISSHA Time Revolution Artemisia Ampoule Drėkinamasis koncentratas, 50 ml

-38%
MISSHA Drėkinamasis koncentratas  Time Revolution Artemisia Ampoule, 50 ml Išplėsti

39,00 €

63,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Drėkinamasis koncentratas Missha Time Revolution Artemisia Ampoule, 50 ml – koncentruota raminanti odos priežiūros priemonė, pagaminta iš dvigubai fermentuoto artemisijos ekstrakto, kontroliuojanti odos drėgmės ir aliejaus pusiausvyrą bei palengvinanti dirginimą ir paraudimą.

Pagaminta naudojant artemisijos ekstraktą, šis koncentratas stipriai veikia apsaugodamas odą nuo laisvųjų radikalų poveikio, tuo pačiu stabilizuodamas aliejaus ir drėgmės balansą, kad oda jaustųsi lygi ir švelni. Tai taip pat ši priemonė ypatingai drėkina odą. Tradiciškai šis ekstraktas naudojamas kinų medicinoje, pagerina odos gyvybingumą ir sukuria stipresnę barjerinę funkciją, kad suteiktų odai galimybę apsaugoti ir atgaivinti save. Tai ilgalaikis, greitas efektas, turintis ilgalaikių privalumų, puikiai tinkantis visiems, kurių veido oda sudirgusi.

  • Kontroliuoja odos drėgmės ir aliejaus pusiausvyrą bei ramina sudirgusią odą;
  • Pagamintas naudojant artemisijos ekstraktą;
  • Rekomenduojama jautriai, sudirgusiai, spuoguotai odai.

Naudojimas: paimkite reikiamą kiekį drėkinamojo koncentrato ir įmasažuokite į odą, kad jis įsigertų. Galite naudoti kiekvieną dieną, nepriklausomai nuo odos tipo. Prieš naudodami koncentratą, naudokite Artemisia prausiklį bei ampulę, kad nuvalytumėte savo odą ir užbaigtumėte grožio ritualus.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: P.Korėja

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MISSHA Time Revolution Artemisia Ampoule Drėkinamasis koncentratas, 50 ml

MISSHA Time Revolution Artemisia Ampoule Drėkinamasis koncentratas, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.