PETITFEE Black Pearl & Gold Lakštinės kaukės veidui, 5 vnt

-24%
PETITFEE Black Pearl & Gold Lakštinės kaukės veidui,  5 vnt Išplėsti

19,00 €

25,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

PETITFEE Black Pearl & Gold hidrogelio lakštinė kaukė su koloidiniu auksu ir juodaisiais perlais.

Ji intensyviai prisotina odą drėgme, atstato odos hidrolipidinį sluoksnį, pašalina su amžiumi susijusius pokyčius ir padeda stimuliuoti audinių atsinaujinimą.

Sudėtyje:

  • Hidrogelis. Tai į želė panašus vanduo, kuriuo prisodrintas audinys. Hidrogelis tvirtai prilimpa prie odos ir reaguoja į žmogaus kūno temperatūrą. Tai pagerina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į ląsteles ir palengvina jų absorbciją.
  • Juodojo perlo milteliai. Juodųjų perlų sudėtyje yra daugiau nei 20 naudingų mineralų ir amino rūgščių, kurios teigiamai veikia odą . Perlai ląsteles praturtina aminorūgštimis, končiolinu, alaninu ir kitais svarbiais mikroelementais, padedančiais gerinti odos būklę. Tai taip pat gali padėti suaktyvinti medžiagų apykaitą, išlyginti odos tonusą, pagerinti veido spalvą ir suteikia jai lengvą švytėjimą.
  • Koloidinis auksas. Auksas gali padėti atstatyti ląstelių membranas, nušveičia negyvas ląsteles, gali padėti stimuliuoti mikrocirkuliaciją ir atnaujinti viršutinį epidermio sluoksnį. Aukso jonai taip pat gali padėti aktyvinti kolageno ir elastino sintezę ir lėtinti su amžiumi susijusius odos pokyčius.
  • Hialurono rūgštis .Tai yra aktyvus drėkinamasis ingredientas, padedantis vandens molekulėms likti tarpląstelinėje erdvėje.

Naudojimas: gerai nuvalykite odą. Išimkite kaukę iš pakuotės, išskleiskite ją ir pritaikykite kiekvieną produkto dalį ant veido pagal formą ir įpjovimus. Gerai prispauskite kaukę, ją išlyginkite ir palikite pusvalandžiui.

Kiekis: 5 x 50 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PETITFEE Black Pearl & Gold Lakštinės kaukės veidui,  5 vnt

PETITFEE Black Pearl & Gold Lakštinės kaukės veidui, 5 vnt

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.