POSTQUAM Balzamas su keratinu Nr. 6, 75 ml

-30%
POSTQUAM Balzamas su keratinu  Nr. 6, 75 ml Išplėsti

14,00 €

19,90 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Keratinas – pagrindinė plauko „statybinė medžiaga“. Kai jos trūksta, plaukai praranda sveiką išvaizdą, elastingumą, blizgesį, tampa ploni, lūžinėja.

POSTQUAM KERACTIV NENUPLAUNAMAS BALZAMAS su keratinu sudėtyje pagrindinė veiklioji medžiaga yra keratinas. Tai unikalus senėjimą stabdantis kompleksas, kuris gali padėti sustiprinti Jūsų plaukus bei suteikti jiems nepakartojamo žvilgesio nuo šaknų iki pat galiukų.

Saulės šviesa, tarša, plaukų šukavimas bei dažymas neigiamai veikia plaukus, sukelia ankstyvą jų senėjimo procesą, paverčia plaukus trapius, silpnus ir sunkiai formuojamus. Keratec IFP – tai keratino aktyviųjų ingredientų derinys, kuris gali padėti apsisaugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio. Įsiskverbdamas į plauką, jis galimai sukuria apsauginį sluoksnį.

  POSTQUAM plaukų balzamas gali padėti pamaitinti plaukus bei stabdyti jų senėjimą.

  •   Gali padėti stabdyti plaukų senėjimo procesus;
  •   Gali padėti palaikyti plaukų gyvybingumą;
  •   Gali suteikti plaukams žvilgesio, plaukai gali tapti glotnūs;
  •   Gali sudrėkinti plaukus;
  •   Gali padėti atstatyti sausus ir pažeistus plaukus.

NĖRA FORMOLIO.

Naudojimas: ant drėgnų plaukų užtepkite nedidelį kiekį balzamo, nušukuokite per visą plauko ilgį. NENUPLAUTI.

Norint idealiausio rezultato rekomenduojama: išplaunate plaukus su šampūnu Keractiv 1. Tuomet nusausinate plaukus rankšluosčiu ir užtepate atstatomąją kaukę Keractiv 2. Palaikius 15 min. nuskalaujate. Tuomet paskirstote Keractiv balzamą 6. Galite formuoti šukuoseną, itin gerai išsitiesina plaukai su plaukų tiesintuvu. Ištiesinus plaukus galima juos papurkšti skystu keratinu.

Kilmės šalis: Ispanija

Kiekis: 75 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM Balzamas su keratinu  Nr. 6, 75 ml

POSTQUAM Balzamas su keratinu Nr. 6, 75 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.