DAX COSMETICS CASHMERE 12 h išliekantis makiažo pagrindas 02, 30 ml

-60%
DAX COSMETICS CASHMERE 12 h išliekantis makiažo pagrindas 02, 30 ml Išplėsti

9,90 €

25,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

CASHMERE 12 H IŠLIEKANTIS MAKIAŽO PAGRINDAS, 02 SUNNY

SU ARGANO ALIEJUMI IR UVA BEI UVB APSAUGA

Su malonumu pristatome INOVATYVIAUSIĄ PRODUKTĄ DEKORATYVINĖS KOSMETIKOS SRITYJE, KURIĄ NAUDOJA TIEK PROFESIONALAI DARBUI, TIEK NAUDOTOJAI NAMŲ SĄLYGOMIS.

DAX - TAI VIENA LYDERIAUJANČIŲ ĮMONIŲ, KURI VISAS KOSMETIKOS GAMYBOS TECHNOLOGIJAS DERINA SU PASAULYJE VIENAIS IŠ GERIAUSIŲ PRIPAŽINTAIS JAPONAIS. TAI LYG IR GALIMA PAVADINTI JAPONIŠKA KOSMETIKA, NES KOKYBĖ PRANOKSTA LŪKESČIUS. PRODUKTAS SUKURTAS BENDRADARBIAUJANT SU JAPONŲ KOMPANIJA ROHTO PHARMACEUTICALS GROUP , OSAKA, JAPAN.

Perversmas ilgai išliekančio makiažo srityje! Net 12 VALANDŲ IŠLIEKANTIS makiažo pagrindas su PRABANGIOMIS KAŠMYRO dalelėmis - garantuoja NEPRIEKAIŠTINGĄ veido odos išvaizdą VISAI DIENAI!

Šio makiažo pagrindo sudėtis subalansuota taip, kad neapsunkindama odos idealiai ją padengtų, užpildydama jos nelygumus ir RAUKŠLELES! O sudėtyje esantis KAŠMYRAS sukuria natūralumo, švelnumo ir skaistumo efektą!

ARGANO ALIEJUS užtikrina ilgalaikį odos maitinimą.

Ir tai dar ne viskas! Cashmere Secret kosmetikos gamintojai pasirūpino ne tik lengva šio makiažo pagrindo tekstūra, bet ir 12 VALANDŲ IŠLIEKANČIU MATINIU EFEKTU. Tad taip pat puikiai atrodysite ir  jausitės tiek dieną, tie dienos pabaigoje.

Paslėpkite dienos rūpesčius po spindinčia KAŠMYRO PRABANGA!

Naudojimas: nedidelį pagrindo kiekį tolygiai paskirstykite ant švarios ir sausos veido odos. Neužkemša porų, todėl tinkamas visų tipų veido odai!

Norint išgauti geresnį rezultatą, rekomenduojame prieš kreminę pudrą teptis BAMBUKO PUDRA arba BIRIA RYŽIŲ PUDRA.

Kiekis: 30 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DAX COSMETICS CASHMERE 12 h išliekantis makiažo pagrindas 02, 30 ml

DAX COSMETICS CASHMERE 12 h išliekantis makiažo pagrindas 02, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.