Eterinis apelsinų (saldžiųjų) aliejus, 10 ml

-16%
Eterinis apelsinų (saldžiųjų) aliejus, 10 ml Išplėsti

3,20 €

3,80 €

Kiekis:

Pasidalinti:

APELSINŲ (saldžiųjų) (Bot. Citrus sinensis)

Nuo seniausių laikų apelsininio citrinmedžio vaisiai – saldieji apelsinai – sukelia dosnumo ir vaisingumo asociacijas.

Saldžiųjų apelsinų aliejus dabar yra vienas iš populiariausių pasaulyje, jis įtrauktas į Didžiosios Britanijos Farmakopėją ir yra plačiai naudojamas medicinos, kosmetikos ir kulinarijos tikslams.

Tinka visų tipų odai. Gali padėti normalizuoti odos riebumą.

Gerai dera su:  kitais citrusiniais eteriniais aliejais, cinamono, gvazdikėlių, frankincenso, imbierų, juodųjų pipirų, sandalmedžio ir vetiverijų eteriniais aliejais.

Kiekis: 10 ml

Kilmės šalis: Indija / Kosta Rika (priklauso nuo tiekėjo)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Eterinis apelsinų (saldžiųjų) aliejus, 10 ml

Eterinis apelsinų (saldžiųjų) aliejus, 10 ml

INFORMACIJA PATEIKIAMA BENDRO POBŪDŽIO, REMIANTIS GARSIŲ AROMATERAPEUTŲ ŽINIOMIS, KNYGOMIS, ENCIKLOPEDIJOMIS. Tai neturi turėti įtakos jūsų apsisprendimui.

Kinų žiniuoniai džiovintomis saldžiųjų apelsinų žievelėmis gydydavo nervinės kilmės anoreksiją, su peršalimu siejamus negalavimus, kosulį ir net piktybinius krūties navikus. Iš apelsininio citrinmedžio žiedų gamindavo vandeninę ištrauką, kurią rekomenduodavo kaip prakaitavimą skatinančią ir kraujavimą stabdančią priemonę. Romos gyventojai šia ištrauka gydydavosi nuo skrandžio sutrikimų ir sunkių pagirių. Saldžiųjų apelsinų aliejus dabar yra vienas iš populiariausių pasaulyje, jis įtrauktas į Didžiosios Britanijos Farmakopėją ir yra plačiai naudojamas medicinos, kosmetikos ir kulinarijos tikslams.
Apelsinų aliejus gerai valo odą, šviesina pigmentines dėmes, skatina ląstelių atsinaujinimą, gerina veido spalvą. Todėl jo yra dedama į kosmetikos priemones: kremus, balzamus, losjonus ir pan. Ypač efektyviai apelsinų aliejus veikia sausą odą.
Aliejaus energija didina optimizmą ir natūralų žavesį, pasitikėjimą savo jėgomis. Atkuria aurą po sunkių ligų ir emocinių stresų. Rekomenduojama naudoti prireikus atjautimo ir dvasios šilumos.

Tinka visų tipų odai. Normalizuoja odos riebumą.

- antiseptinės, baktericidinės, dezinfekuojamosios savybes;

- šalina celiulitą, reguliuoja kraujo spaudimą, stimuliuoja limfos tekėjimą; ypatingai gerai tinka lašinti į bazinį aliejų ir darytis anticeliulitines procedūras.

- balina ir drėkina odą;

- puiki priemonė riebiai, spuoguotai odai, nes subalansuoja riebalinių liaukų veiklą;

-naikina raukšles;

- patartina lašinti skalbiant muilo riešutais, suteikia gaivaus aromato.

 

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.