PAESE Lūpų dažai su argano aliejumi Nr. 10, 4 g

-39%
PAESE Lūpų dažai su argano aliejumi Nr. 10, 4 g Išplėsti

5,00 €

8,25 €

Kiekis:

Pasidalinti:

LŪPŲ DAŽAI SU ARGANO ALIEJUMI - suteikite savo lūpoms prabangos kupiną gyvenimą. Argano aliejus puoselėja ir drėkina lūpų odą, ypatingos sudedamosios jų dalys lygina smulkias raukšleles ir raukšles, o sudėtyje esantys gryni pigmentai nepaprastai ilgai išlieka, ir lūpos būna švelnios lyg atlasas.

Švelnūs kaip aksomas ir suteikia nepaprastą komforto pojūtį.

Ak, tos viliojančios lūpos! Jos žavi, gundo ir ypatingai traukia vyrų dėmesį. Kiekvienas žodis, sklindantis iš nepriekaištingai gražių lūpų prikausto žvilgsnį, kurio tiesiog neįmanoma atitraukti. „Kai neužtenka drąsos ir trūksta dvasinių jėgų, tuomet nors lūpas padažykite ryškiais lūpų dažais“, - sakė žymioji Coco Chanel, sukėlusi revoliuciją mados pasaulyje ir moterų galvose. Ir ji buvo teisi – šiandien daugelis moterų neišeina į gatvę prieš tai nepasidažę lūpų, o dekoratyvinės kosmetikos gamintojai nuolat siūlo vis naujus įvairių spalvų lūpų dažus ir lūpų blizgius. Tik kyla klausimas, kurie iš jų tikrieji moterų draugai.

Kad lūpų dažai lygiai padengtų lūpas ir sukeltų tik teigiamus pojūčius, būtinas ypatingas dėmesys juos renkantis. PAESE prekinis ženklas Jums garantuoja, kad lūpos išliks minkštos, švelnios ir nepriekaištingos, jas "aprengiant" prabangiais lūpdažiais su prabangiuoju MAROKO AUKSU - argano aliejumi.

Šiek tiek istorijos apie lūpų dažus.

Lūpų dažų istorija siekia jau keletą tūkstantmečių ir visada buvo moters padėties visuomenėje atspindys. Jau Senovės Egipte buvo naudojamas bičių vaško ir suriko (neorganinio švino ar geležies oksidų pigmento) mišinys. Kleopatra lūpoms gražinti naudojo priemones, į kurių sudėtį įėjo raudonoji ochra ir gematitas. Na, o Viduramžių Europoje moterys dažytomis lūpomis buvo laikomos lengvo elgesio, kurios po mirties turėjo nukeliauti tik į pragarą. Paradoksalu, bet egzistuoja tokia teorija, jog kaip tik bažnyčiai turime būti dėkingos dėl lūpų dažų atsiradimo. Tiksliau ne visai bažnyčiai, o kardinolui Rišeljė, kuris negalėjo atsispirti obuolių aromatui. Jis taip jį mėgo, kad obuolį visuomet laikė ant savo stalo, o kartą įsakė savo vaistininkui pagaminti tepalą, kurį jis pavadino „pomme“ (išvertus iš prancūzų kalbos, reiškia obuolys). Jo Šventenybė liko labai patenkintas ir nuolat išrastu nauju tepalu patepdavo nosies galiuką ar viršutinę lūpą. Žinoma, tepalas buvo bespalvis, bet juk suteikti spalvą – vieni niekai.
Nepaisant įvairių istorijų, tikraisiais šiuolaikinių lūpų dažių gimimo metais laikomi 1883-ieji. Būtent tais metais pasaulinėje Amsterdamo parodoje Paryžiaus parfumeriai pristatė naujoviškus lūpų dažus. Nors legendinė aktorė Sarah Bernhardt naująjį gaminį liaupsino kaip "Stylo d'Amour" (Meilės pieštukas), kiti amžininkai į popierių vyniojamą dažų ritinėlį pakrikštijo ne tokiu poetišku vardu - "dešrele".
Nuo to laiko daugelis moterų neįsivaizduoja savo gyvenimo be lūpų dažų. Pavyzdžiui, žymi aktorė Kate Winslet mano, jog jos makiažas yra netobulas, jei ji nepasidažo lūpų ryškiais lūpų dažais. „Su lūpų dažais mane sieja labai intymūs vaikystės prisiminimai. Pamenu, kaip mama kruopščiai ir atidžiai rinkdavosi lūpų dažus kiekvieną kartą prieš išeidama į gatvę. Ir iki šių dienų geriausia dovana jai - nauji lūpų dažai, nes mama užaugo gana neturtingoje šeimoje“, – teigia aktorė Kate Winslet.
Marilyn Mansono pomėgis ryškiai dažytis lūpas gal ir nėra sektinas pavyzdys, bet buvusiai Marilyn Mansono žmonai, burleskos šokėjai Ditai von Teese, nepriekaištingai nudažytos lūpos tapo vizitine kortele.
Garsiojo dailininko Pablo Picasso dukra Paloma Picasso taip pat neįsivaizduoja savo gyvenimo be lūpų dažų. „Tomis retomis dienomis, kai nepasidažiusi lūpų išeinu į gatvę, su malonumu girdžiu pavymui šnabždantis: „Pažiūrėki į jos lūpas. Ji – ne Paloma Picasso". Tai didžiausias raudonojo lūpdažio galių patvirtinimas“, – sako Paloma Picasso.
Galima be sustojimo vardinti pagyrimus lūpų dažams, ir jie išties to verti.

Gamintojas: PAESE

Kiekis: 4 g.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PAESE Lūpų dažai su argano aliejumi Nr. 10, 4 g

PAESE Lūpų dažai su argano aliejumi Nr. 10, 4 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.