ESI Aloe vera FRESH dezodorantas burnai, 15 ml

-65%
ESI Aloe vera FRESH dezodorantas burnai, 15 ml Išplėsti

3,50 €

9,90 €

Kiekis:

Pasidalinti:

ALOE VERA PURŠKALAS GERKLEI - NATŪRALUS DEZODORANTAS NUO BLOGO KVAPO BEI BAKTERIJŲ

Tiesa, kad blogas kvapas iš burnos yra dažna problema. Net ir kruopščiai valant dantis šepetėliu, siūlu ar skalaujant burną kiekvieną dieną, neįmanoma pašalinti bakterijų, kurios sukelia nemalonų kvapą.

Blogo burnos kvapo priežastys

Blogą burnos kvapą sukelia anaerobinės sierą gaminančios bakterijos. Šios bakterijos kaupiasi ant liežuvio paviršiaus ir gerklėje, kur natūraliai dauginasi. Šios bakterijos turi ten būti, nes jos padeda virškinti maistą suskaidydamos baltymus. Baltymai, esantys maiste, užsilieka burnos gleivinėje, ypatingai apkrėstuose ar parodontozės pažeistuose burnos audiniuose.

Tam tikromis sąlygomis šios bakterijos ima labai greitai skaidyti baltymus, kurie sudaryti iš amino rūgščių. Dviejų amino rūgščių (cisteino ir metoinino) sudėtyje gausu sieros. Kada bakterijos ima greičiau skaidyti baltymus į amino rūgštis, taip pat greičiau gaminama ir siera, tuomet pasireiškia halitozė (blogas burnos kvapas)!

ALOE FRESH SPRAY - tai greita ir efektyvi pagalba, kuri užkerta kelią bakterijų dauginimuisi ir plitimui.

PATOGUS NAUDOTI, MAŽAS, TELPA Į RANKINĘ, BE DUJŲ, ALKOHOLIO.

Veikliosios medžiagos:

ALOE VERA - natūralus raminantis gelis;

CHITOZANAS - padeda apsisaugoti nuo dantų ėduonies, neutralizuodamas rūgštinę terpę; garantuoja, kad pH burnos ertmėje bus ne mažiau nei 5.4%; pH lygį palaiko mažiausiai penkias valandas; padeda atsistatyti audiniams; apsaugo nuo Candida grybelio ir streptokokų dauginimosi ir infekcijos.

MĖTA - veikia gaivinančiai, suteikia malonaus kvapo;

GREIPFRUTŲ EKSTRAKTAS ir ARBATMEDŽIO ALIEJUS - turi priešgrybelinių, antibakterinių, antivirusinių savybių.

Kiekis: 15 ml

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ESI Aloe vera FRESH dezodorantas burnai, 15 ml

ESI Aloe vera FRESH dezodorantas burnai, 15 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.