BABARIA Šampūnas su kanapių sėklų aliejumi be sulfatų ir druskų, 400 ml

-31%
BABARIA Šampūnas su kanapių aliejumi be sulfatų ir druskų, 400 ml Išplėsti

9,00 €

13,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

BE SULFATŲ IR BE DRUSKŲ

Kadangi tai šampūnas, sudėtyje neturintis sulfatų ar druskų, jis rūpinasi plaukais, kad jie taptų stiprūs ir gyvybingi. Jame taip pat yra natūralus aktyvus ingredientas, gautas iš ceratonijų, kuriame gausu glutamo rūgšties, arginino ir asparto rūgšties, todėl jis idealiai tinka drėkinti, stiprinti ir regeneruoti plaukus.

Šampūno sudėtyje esantys ingredientai gali padėti sudaryti apsauginę plėvelę ir atstatyti tiek sausus, tiek pažeistus plaukus bei suteikti papildomos drėgmės.

Kanapių sėklų aliejuje yra nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, kurios leidžia maitinti ir drėkinti plaukus.

Naudojimas: tepkite ant drėgnų plaukų, švelniai įmasažuokite ir gerai nuplaukite vandeniu. 

Tinka visų tipų plaukams. Šis produktas beveik neputoja, kadangi sudėtyje neturi sulfatų, tačiau tai neturi įtakos jo poveikiui. Patekus į akis, nedelsdami gerai nuplaukite dideliu kiekiu vandens.

Kiekis: 400 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BABARIA Šampūnas su kanapių sėklų aliejumi be sulfatų ir druskų, 400 ml

BABARIA Šampūnas su kanapių sėklų aliejumi be sulfatų ir druskų, 400 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.