PROLASH+ Blakstienų augimą skatinantis tušas, 2x6 ml

PROLASH+ Blakstienų augimą skatinantis tušas, 2x6 ml Išplėsti

34,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

BLAKSTIENŲ AUGIMĄ SKATINANTIS BEI JAS STIPRINANTIS TUŠAS SU KOLAGENU IR BIO ENZIMAIS PROLASH +  2x1 (baltas ir juodas tušo indelis)

INOVATYVI NAUJIENA LIETUVOJE, KURI ANOT ATLIKTŲ TYRIMŲ PAILGINA BEI SUTANKINA BLAKSTIENAS.

Nuostabios blakstienos Jums nebekels pavydo! Nuo šiol galėsite džiaugtis ilgomis ir tankiomis blakstienomis be vargo. Šioje ypač pažangioje priemonėje yra elastingų trimatį vaizdą sukuriančių polimerų, bio enzimų, kurie idealiai padengia ir pailgina visas blakstienas, todėl jos atrodo neįtikėtinai storos bei ilgos. Didžiulis teptukas pasiekia kiekvieną blakstieną – netgi tas, kurių nė nepastebėjote. Negana to, šio tušo sudėtyje gausu simondsijų aliejaus, kolageno, hialurono rūgšties, kurie giliai prasiskverbia į blakstienas ir saugo jas, kad nelūžinėtų ir nekristų. Sudėtyje esantys unikalūs elastingi polimerai blakstienas riečia, storina ir ilgina, o ypatingos trimatį vaizdą sukuriančios sudedamosios dalys padengia kiekvieną blakstieną specialiu apvalkalu. Jūsų blakstienos be jokių pastangų ir vargo atrodys tiesiog stulbinamai: storos, ilgos ir riestos! Nuo šiol galite pamiršti dažų gumulėlius bei nelygumus ir džiaugtis kur kas gražesnėmis blakstienomis: ilgomis, žaviomis ir plazdančiomis lyg drugelių sparnai. Šie dažai išties nuostabūs – jie lengvai nuvalomi muilu ir šiltu vandeniu arba makiažo valikliu, tačiau netirpsta ir nesitepa kaip įprasti blakstienų dažai.

Savybės ir pranašumai
Sukuria trimatį vaizdą – dažai apie kiekvieną blakstieną sudaro „mažyti“ vamzdelį, todėl kiekviena blakstiena atrodo neįtikėtinai stora ir ilga.
Riečia blakstienas – greitai džiūstantys ingredientai užriečia blakstienas, todėl nebereikia naudoti riestuvo.
Atsparūs drėgmei – nepaprastai stiprios sudedamosios dalys atlaikys tikrai ilgai.
Nesitepa ir nebyra – ilgai išliks tiek dieną, tiek vakare.
Lengvai nuvalomas - nusimauna nuo blakstienų tarsi mažytės kojinaitės!

Susideda iš 2 dalių:

1. PROLASH + KOLAGENO TUŠAS BLAKSTIENOMS (JUODAS) - baltas indelis

Efektyviai maitina, tankina bei užriečia blakstienas.

INCI: Distilled water, bio-enzyme "EPM", collagen, hyaluronic acid, beewax, glycol, glycerol monostearate, polydimethylsiloxane , carbon black, the natural plant essence.

2. PROLASH + BLAKSTIENAS ILGINANTIS BEI UŽRIEČIANTIS TUŠAS (JUODAS) - juodas indelis

Naudojant šį tušą, buvo pastebėta, kad blakstienos pailgėja akivaizdžiai.

INCI: Deionized water,Natural beeswax, glycerin, hyaluronic acid, jojoba oil, carnauba wax, iron oxide black, Natural fiber.

Patarimai, kaip naudoti:

Naudoti galima paeiliui tai vieną, tai kitą tušą.
Jei norite, kad blakstienos atrodytų natūraliai, dažykite tik jų galiukus.
Jei norite ypatingo įspūdžio, pradėkite tepti dažus nuo šaknų – braukite teptuku aukštyn švelniai jį judindami atgal ir pirmyn.
Akių kontūro pieštuką naudokite pirmiau nei blakstienų dažus.

NORINT PASIEKTI GERESNĮ REZULTATĄ PATARIAMA NAKČIAI NAUDOTI BLAKSTIENŲ AUGIMĄ SKATINANTĮ SERUMĄ PROLASH +

Kiekis: 2x6 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PROLASH+ Blakstienų augimą skatinantis tušas, 2x6 ml

PROLASH+ Blakstienų augimą skatinantis tušas, 2x6 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.